Påmelding Mathopens Mesternes Mester

Meld dere på ! Dette blir knallgøy med masse spennende øvelser. Påmelding innen 18. mai 100 kr/lag. Etter 18. mai er det 200 kr/lag

Velkommen til jubileumsdag!

MIL-Cup fyller 30 år i 2019 og dette skal vi selvfølgelig feire med en egen dag i hallen hvor det blir mye moro.

Kampoppsett MIL-Cup 2019

Velkommen til MIL-Cup 2019! Offisiell åpning 27.4. kl. 12.20.

Påmelding til årets fotballskole 2019 er åpnet

Årets Tine fotballskole i regi av Mathopen Idrettslag vil i år være fra 24. - 28. juni. Påmeldingen er nå åpen og vi håper å se deg der!

God debut i 5. divisjon

Vaksdal var første motstander for A-laget etter opprykket fra 6. divisjon til 5. divisjon. A-laget bet fra seg mot et lag som har en møllestein rundt halsen på hjemmebane, ifølge den lokale terminologien.

Sesongens siste håndballsøndag i MIL-hallen

Søndag 31. mars kan styret, foreldre, spillere, trenere og mange flere se tilbake på nok en sesong hvor det er blitt lagt ned mye frivillighet, utallige dugnadstimer og mye håndballglede i Mathopen idrettshall.

Lokaloppgjør i semifinalen i RVN Cupen

Det blir et rent lokaloppgjør når Kjøkkelvik gjester Mathopen idrettshall 21. mars for å spille semifinalen mot Mathopen i RVN Cupen som er en turnering for 12-årslagene i Region Vest.

MIL-Cup 2019

Påmeldingen til MIL-Cup 2019 er nå åpnet. Turneringen blir den 30. turneringen i rekken og vi gleder oss til å skape jubileumsstemning i MIL-hallen i april og mai.

Velkommen til årsmøte i Mathopen Idrettslag

Årsmøte i Mathopen Idrettslag er onsdag 20. mars 2019 kl. 19:00 - 20.30 i MIL-huset

Nettbutikk for Mathopen IL

Du kan nå bestille Mathopen IL sin klubbkolleksjon og mye av Torshov Sport sitt vareutvalg på Torshov Sport sin nettbutikk.

Årets første hjemmekamp for A-laget på Kongsmyren

I morgen, 20. februar, er det tid for årets og sesongens første hjemmekamp for A-laget. Nore Neset gjester Kongsmyren klokken 20.00 i oppkjøringsturneringen OBOS Vinterserie 2019.

Foreldre + håndball = SANT

Som forelder til en håndballspiller er du en naturlig del av det lokale håndballmiljøet i Mathopen. Dette gir deg en unik mulighet til å delta i et sosialt miljø som gir deg god kontakt med både voksne, ungdom og barn. Et godt samspill mellom foreldre, trenere, ledere og spillere må til for å skape en positiv stemning rundt laget.

Mathopen IL søker medlemmer til styret

Mathopen IL søker kandidater som kan hjelpe til i styret i idrettslaget. Har du lyst å bidra i å tilrettelegge for vårt nærmiljø?

A-laget signerer ny trener for 2019 sesongen

Håkon Moldeklev (24) tar over sjefstolen fra 1. januar, og ser frem til utfordringene som kommer. A-laget rykket som kjent opp en divisjon, og det er ikke tvil om at det blir en spennende sesong i 5. divisjon!

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Sosiale medier - #MathopenIL