God debut i 5. divisjon

Vaksdal var første motstander for A-laget etter opprykket fra 6. divisjon til 5. divisjon. A-laget bet fra seg mot et lag som har en møllestein rundt halsen på hjemmebane, ifølge den lokale terminologien.

MIL-Cup 2019

Påmeldingen til MIL-Cup 2019 er nå åpnet. Turneringen blir den 30. turneringen i rekken og vi gleder oss til å skape jubileumsstemning i MIL-hallen i april og mai.

Sesongens siste håndballsøndag i MIL-hallen

Søndag 31. mars kan styret, foreldre, spillere, trenere og mange flere se tilbake på nok en sesong hvor det er blitt lagt ned mye frivillighet, utallige dugnadstimer og mye håndballglede i Mathopen idrettshall.

Lokaloppgjør i semifinalen i RVN Cupen

Det blir et rent lokaloppgjør når Kjøkkelvik gjester Mathopen idrettshall 21. mars for å spille semifinalen mot Mathopen i RVN Cupen som er en turnering for 12-årslagene i Region Vest.

Velkommen til årsmøte i Mathopen Idrettslag

Årsmøte i Mathopen Idrettslag er onsdag 20. mars 2019 kl. 19:00 - 20.30 i MIL-huset

Nettbutikk for Mathopen IL

Du kan nå bestille Mathopen IL sin klubbkolleksjon og mye av Torshov Sport sitt vareutvalg på Torshov Sport sin nettbutikk.

Årets første hjemmekamp for A-laget på Kongsmyren

I morgen, 20. februar, er det tid for årets og sesongens første hjemmekamp for A-laget. Nore Neset gjester Kongsmyren klokken 20.00 i oppkjøringsturneringen OBOS Vinterserie 2019.

Foreldre + håndball = SANT

Som forelder til en håndballspiller er du en naturlig del av det lokale håndballmiljøet i Mathopen. Dette gir deg en unik mulighet til å delta i et sosialt miljø som gir deg god kontakt med både voksne, ungdom og barn. Et godt samspill mellom foreldre, trenere, ledere og spillere må til for å skape en positiv stemning rundt laget.

Mathopen IL søker medlemmer til styret

Mathopen IL søker kandidater som kan hjelpe til i styret i idrettslaget. Har du lyst å bidra i å tilrettelegge for vårt nærmiljø?

A-laget signerer ny trener for 2019 sesongen

Håkon Moldeklev (24) tar over sjefstolen fra 1. januar, og ser frem til utfordringene som kommer. A-laget rykket som kjent opp en divisjon, og det er ikke tvil om at det blir en spennende sesong i 5. divisjon!

2. runde i Bringserien

Våre gutter 16 skal spille i den nasjonale Bringserien i Sotra SK sine farger. Kommer du å ser på?

Handledag torsdag 6. desember

Medlemmer i Mathopen IL ønskes velkommen til handledag hos Torshov sport torsdag 6. desember

Veterandamene i NM

Siste helgen i oktober var det Veteran-NM i håndball i Stavanger. Fra Mathopen reiste 19 kvinner i sin beste alder, 17 spillere og 2 fantastiske lagledere.

KLUBBKVELD I MIL-HUSET

Tirsdag 6.november er det flere spesial tilbud på Mathopens klubbkollesjon med mer. Alle som ønsker kan komme.

Besøk våre lagsider

Sosiale medier - #MathopenIL