Stolt hovedsponsor av Mathopen Håndball

Velkommen til jubileumsdag!

MIL-Cup fyller 30 år i 2019 og dette skal vi selvfølgelig feire med en egen dag i hallen hvor det blir mye moro.

Kampoppsett MIL-Cup 2019

Velkommen til MIL-Cup 2019! Offisiell åpning 27.4. kl. 12.20.

Sesongens siste håndballsøndag i MIL-hallen

Søndag 31. mars kan styret, foreldre, spillere, trenere og mange flere se tilbake på nok en sesong hvor det er blitt lagt ned mye frivillighet, utallige dugnadstimer og mye håndballglede i Mathopen idrettshall.

Lokaloppgjør i semifinalen i RVN Cupen

Det blir et rent lokaloppgjør når Kjøkkelvik gjester Mathopen idrettshall 21. mars for å spille semifinalen mot Mathopen i RVN Cupen som er en turnering for 12-årslagene i Region Vest.

MIL-Cup 2019

Påmeldingen til MIL-Cup 2019 er nå åpnet. Turneringen blir den 30. turneringen i rekken og vi gleder oss til å skape jubileumsstemning i MIL-hallen i april og mai.

Velkommen til årsmøte i Mathopen Idrettslag

Årsmøte i Mathopen Idrettslag er onsdag 20. mars 2019 kl. 19:00 - 20.30 i MIL-huset

Nettbutikk for Mathopen IL

Du kan nå bestille Mathopen IL sin klubbkolleksjon og mye av Torshov Sport sitt vareutvalg på Torshov Sport sin nettbutikk.

Foreldre + håndball = SANT

Som forelder til en håndballspiller er du en naturlig del av det lokale håndballmiljøet i Mathopen. Dette gir deg en unik mulighet til å delta i et sosialt miljø som gir deg god kontakt med både voksne, ungdom og barn. Et godt samspill mellom foreldre, trenere, ledere og spillere må til for å skape en positiv stemning rundt laget.

2. runde i Bringserien

Våre gutter 16 skal spille i den nasjonale Bringserien i Sotra SK sine farger. Kommer du å ser på?

Handledag torsdag 6. desember

Medlemmer i Mathopen IL ønskes velkommen til handledag hos Torshov sport torsdag 6. desember

Veterandamene i NM

Siste helgen i oktober var det Veteran-NM i håndball i Stavanger. Fra Mathopen reiste 19 kvinner i sin beste alder, 17 spillere og 2 fantastiske lagledere.

KLUBBKVELD I MIL-HUSET

Tirsdag 6.november er det flere spesial tilbud på Mathopens klubbkollesjon med mer. Alle som ønsker kan komme.

G16 og G18 kvalifisert til nasjonal serie

I helgen ble det spilt kvalifisering til både Bringserien (G16) og LERØYserien (G18) som er nasjonal serie for de respektive årsklassene. Begge våre lag kom seg gjennom nåløyet og det skal bli spennende å måle krefter med de aller beste fra hele Norge!

G16 trenger din støtte i 2. kvalifiseringsrunde til Bringserien

6.- 7 oktober er det regional/interregional kvalifiseringskamper for Mathopen/Vadmyras G02/03 i Sotra SK`s drakter . Her skal vi møte Stord, Haugalandet og Sandnes i Giskehallen.