Årlig møte i Bøler fotball

Årlig møte i Bøler fotball avholdes torsdag 14. februar 2019 kl. 18:00 i Klubbhuset på Haraløkka. Møtet er åpent for alle.

Årsmøte i Bøler håndball avholdes 11. februar kl. 1800 i Bølerhallen

Saker som ønskes behandlet må sendes styret senest 28. januar. Saksliste for årsmøtet vil foreligge 1 uke før årsmøte.

Utlysning av trenerstillinger

Bøler IF Fotball søker trenere til lag i barne- og ungdomsfotballen. Vi ønsker trenere med god kompetanse innenfor dette området og med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.

Oppstart av håndball for gutter i 3. klasse

Endelig starter Bøler IF håndball for gutter født 2010!

BØLER IF - Organisasjonsnummer: 983881416

Bilderesultat for grasrotandel

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 5 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd, Extra og Belago. For spillene Multix og Instaspill er Grasrotandelen 10 % av spillinnsatsen etter fradrag for gevinster.