Vårspretten i Lierberget 16.Mars 2019

Fantastisk innsats av 9 hoppere fra Trysilgutten i Lierberget på lørdag

Super innsats under kretsrenn/KM skiskyting i Hernes i helgen

8 løpere fra skiskyttergruppa i Trysilguttengikk renn i Hernes i helgen. Det ble konkurrert i Supersprint lørdag og KM Normal søndag. Bilder er lagt ut på facebook. Les mer om helga her:

Resultatliste etter Trysilserierenn i Nordre Trysil, 7.2.19

Liten feil i resultatlista etter forrige Trysilserierenn

Vedlagt ligger oppdatert resultatliste etter Trysilserierenn i Vestre Trysil, 24.01.19. Minner om Trysilserierenn i Nordre Trysil, 7.2.19, kl. 18.30. Fristil. Hvis noen ikke skal delta på rennet på torsdag, gi beskjed i kveld til wem.bak@online.no

Klubbmesterskap i langrenn og skiskyting

I år blir det klubbmesterskap for langrenn og skiskyting samme dag. Sett av tirsdagene, 12.3.19 og 2.4.19. Nærmere informasjon kommer!

Trysilguttens skiskyttere godt igang i Holmenkollen idag

Lukas Kort og Amalie Vestues Svingen imponerte begge med to fulle hus. Med det har IL Trysilgutten 2 nye medlemmer i Nullerklubben!

Fyldig tropp fra Trysilgutten på KM i skiskyting på Veldre Sag

KM sprint og KM fellesstart ble gjennomført på Veldre Sag i helga. Rennene inngår i Gjermundshauggruppencupen og Trysilgutten hadde hele 7 deltagere på start disse to dagene. Her følger rapport fra konkurransene, - og resultater er lagt ut.

Gode resultater på langrenn under Morapinglan i helga

Trysilguttens Alvar og Vera Myhlback har gått veldig fort på ski i helga. Alvar vant sin klasse, gutter 13 år og Vera kom på 2.plass i klassen, jenter 10 år. Gratulerer til begge for meget gode resultater!

Klubb-TV