Bli medlem!

Ønsker du å bli medlem i Langhus Lions Basket? Det gleder oss i så fall. Klikk på linken og fyll ut skjemaet så hører du fra oss.

Nytt styre etter årsmøtet

Torsdag 21. mars hadde vi årsmøte. Bjørn Hansen ble gjenvalgt som leder for 2 år. Sjekk hvilke andre som er med og leder idrettslaget slik at DU kan drive med den aktiviteten du liker.

Sakliste og saksdokumenter for årsmøte i Langhus Allianseidrettslag

Styret viser til innkalling til årsmøte av 21. februar 2019. Årsmøtet avholdes den 21. mars 2019 kl 18.00 i møterommet i 2. etasje i Stil Arena.

Medlemsregisteret

Alle gruppene/idrettene i Langhus Allianseidrettslag skal bruke samme medlemsregister, og vi skal ikke lenger ha lister på regneark eller lignende. Kurskveld for alle gruppene om enkel bruk av systemet kommer.

Langhus Lions Basket søker trenere

Vil du være med å skape glede for basketball og utvikle unge spillere?

Innkalling til årsmøte torsdag 21.mars kl 18

Årsmøtet finner sted i møterommet i 2. etg. i Stil Arena. Velkommen! Der kan du være med og sikre god drift av idrettslaget framover gjennom å være med og stemme.