Nytt styre etter årsmøtet

Torsdag 21. mars hadde vi årsmøte. Bjørn Hansen ble gjenvalgt som leder for 2 år. Sjekk hvilke andre som er med og leder idrettslaget slik at DU kan drive med den aktiviteten du liker.

Medlemsregisteret

Alle gruppene/idrettene i Langhus Allianseidrettslag skal bruke samme medlemsregister, og vi skal ikke lenger ha lister på regneark eller lignende. Kurskveld for alle gruppene om enkel bruk av systemet kommer.

Klubb-TV

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Treningsplaner for alle alderstrinn frem til juleavslutningen. Planene viser når vi har treninger og hva vi planlegger å gjøre.

Merk at treningsplanene ikke er endelige - endringer kan forekomme.