14-15 september går klubbens Fair Play høst-cup av stabelen

14-15 september går klubbens Fair Play høst-cup av stabelen for lag med jenter og gutter født 2007-2010.

Fair Play - Lidenskap / ekte kjærlighet - Langhus IL fotball

Etter en lang vinter med snø og kulde, men dog med relative gode treningsforhold på både K11 og Tussebanen, varmer solen igjen på hjemmebanene våre. Det er stor aktivitet på ettermiddagene, på kveld og i helgene. Det er rett og slett svært hyggelig å ferdes i idrettsparken. Man kan føle på spenning, glede, litt frustrasjon, men mest jubel og heiarop fra sidelinjen (ingress til artikkelen). De positive tilbakemeldingene fra trenere og innbyttere på sidelinjene er viktig, heiarop fra foreldre/ foresatt, søsken og andre som betyr mye for oss er enda viktigere. Prøv å sett av tid til å se og heie frem barna og ungdommene i fotballgruppen. Det er neppe noe som betyr mer enn gode tilbakemeldinger og støtte fra oss voksne. Alle trenger vi å bli sett, hørt og støtte både i medgang og motgang, eller på dager hvor det ikke helt «vil seg»

Utstyr og profiltøy fra Macron

Langhus IL Fotball har inngått avtale med Macron om innkjøp av bekledning og utstyr til klubb og lag. Avtalens varighet er fem år fra 01.02.2019 - 31.12.2023. Avtalen skal følges for alt innkjøp av bekledning og utstyr til klubb og lag der hvor Macron kan levere. Avtalen sikrer ett bredt produktspekter og gunstige priser for klubb, lag og spillere. Bekledningsreglementet gjelder for alle medlemmer av Langhus IL Fotball, og omfatter bekledning og utstyr med påtrykket Langhus IL Fotball-logo og/eller klubbnavn.

Bli med oss på Fotball Gutter og Jenter 2013

Alle gutter og jenter født i 2013 inviteres til oppstart av fotball torsdag 23. Mai kl. 17.00-18.00 på Tusse i Langhus Idrettspark. (kunstgressbanen bak Stil Arena ). Fremtidige treninger vil være Torsdager kl. 17.00-18.30 på samme bane Ta kontakt på langhus.fotball@gmail.com hvis du lurer på noe. Vi håper å se deg på fotballbanen ?!

Aktivitetsdag lørdag 25. mai 11-14

Like sikkert som at våren er kommet, holder Langhus IL Alliansen sin årlige aktivitetsdag med massevis av forskjellige gratisaktiviteter for familier og barn. Lørdag 25. mai fra kl 11-14 er det aktiviteter og idretter å prøve i en rundløype. Velkommen!

Bøleråsen Rundt

Søndag 12. mai 2019 arrangeres for andre gang et terrengløp på stien rundt Bøleråsen. Arrangør er Langhus IL Fotball. Hensikten er å skape positiv aktivitet og engasjere mange i lokalmiljøet. 2 hoveddistanser: 5 km eller 10 km. Barnedistanse: 400 m. Og nytt i år er egen trimklasse. Bli med!

Terminlistene for sesongen 2019 er klare

Terminlistene for samtlige klasser fra 8 år til og med senior ligger nå på www.fotball.no.

Tine Fotballskole

Langhus IL Fotball inviterer gutter og jenter fra 6-12 år (f. 2007-2013) til årets fotballskole i Langhus Idrettspark MANDAG 24. - TORSDAG 27. JUNI 2019 KL. 10-14 med mulighet for utvidet tilbud (FFO) kl. 08:30-10:00 og 14:00-15.30. NB: utvidet tilbud er ikke et spisset tilbud - kun lenger dag . Begrenset med plasser

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Langhus IL Fotball

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

Medlemskontingent/treningsavgift 2019
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 266489
Ubetalt antall: 150