Lagleder/trenermøte 4. april kl. 20 Møterommet i Stil Arena viktige temaer

Hovedtemaer Nå starter arbeidet med å bygge en - 1 felles kultur i Langhus IL Fotball . Mestring og relasjonsbygging - ved Rune Fossum - hovedtrener G2010 og ansatt ved forebyggende enhet i Follo Politidistrikt . Før seriestart ved Svein Åge Haugen .

Terminlistene for sesongen 2019 er klare

Terminlistene for samtlige klasser fra 8 år til og med senior ligger nå på www.fotball.no.

Langhus IL Fotball søker sportslig leder, trenerutvikler og spillerutvikler

Langhus IL Fotball søker etter sportslig leder, trenerutvikler og spillerutvikler som skal ha ansvar for klubbens sportslige satsning gjennom utvikling og implementering av klubbens sportsplan og andre sportslige styringsdokumenter. Vi søker etter en engasjert og positiv person med solide lederegenskaper, som er sterk fotballfaglig og har gode administrative evner. Kompetanse på alle områdene vil være en fordel, og vi ønsker primært å finne deg som dekker alle tre områdene. Hvis ikke vil stillingen kunne deles. Vi søker deg som liker utfordringer, som trives best gjennom å utvikle trenere, lag og fotballspillere til å nå sitt ytterste potensial og gjennom dette videreutvikle klubben.

Langhus IL Fotball sertifisert som kvalitetsklubb

Langhus IL Fotball ble i går, 4. mars 2019 på kretstinget i Oslo Fotballkrets, tildelt sertifisering som kvalitetsklubb nivå 1. Å være en kvalitetsklubb innebærer at klubben tilfredsstiller Norges Fotballforbunds kvalitetskriterier for god klubbdrift. Vi har arbeidet målbevisst for å komme dit vi er og har nå et fint utgangspunkt for den videre utviklingen av klubben.

Tine Fotballskole

Langhus IL Fotball inviterer gutter og jenter fra 6-12 år (f. 2007-2013) til årets fotballskole i Langhus Idrettspark MANDAG 24. - TORSDAG 27. JUNI 2019 KL. 10-14 med mulighet for utvidet tilbud (FFO) kl. 08:30-10:00 og 14:00-15.30. NB: utvidet tilbud er ikke et spisset tilbud - kun lenger dag . Begrenset med plasser

Mesterfinalen 2019 - Kvalitetsklubbene fyller tribunen

OBOS, Thon Hotels og NFF samarbeider om å gi klubber som er sertifiserte Kvalitetsklubber muligheten til å se Mesterligaen på Ullevaal Stadion 17. mars

Macron er klubbens nye utstyrsleverandør

Styret besluttet denne uken å inngå avtale med Skandinaviske Sportsimport AS om levering av utstyr fra Macron

Nyttårscupen 2019 satte nye rekorder og sprengte grenser

Nyttårscupen 2019 ble det største og mest vellykkede arrangementet i Langhus IL Fotballs historie.

Langhus IL Fotball - Follo FK Fotballakademi

Fotballfritidsordningen og fotballakademiet har blitt en suksess. Vi utvider nå aldersgrensen på akademi-tilbudet til å omfatte også gutter/jenter født 2008.

Langhus IL Fotball - Follo FK FFO

Velkommen til Langhus IL og Follo FK fotballfritidsordning (Heretter kalt FFO) Langhus IL Fotball i samarbeid med Follo FK ønsker å tilby FFO etter skoletid. Tilbudet gjelder i år for gutter og jenter født 2008 - 2011.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Langhus IL Fotball

Besøk våre lagsider

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

Medlemskontingent/treningsavgift 2019
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 448524
Ubetalt antall: 236