Batnfjord IL har årsmøte 28. mars

Styret innkaller herved til årsmøte i Batnfjord Idrettslag.

Silsetrenna 2019 er avlyst

Rennet blir avlyst fordi det allrede er lite snø i fjellet, og det er meldt både plussgrader og regn i dagane fram mot rennet.

No kan du melde deg på Silsetrenna

Silsetrenna blir arrangert 2. mars.

Velkommen til forestillingen " Ingen er homo i 2. divisjon"

NFF Nordmøre og Romsdal setter sammen med lokale klubber, Teateret Vårt, Kulturskolen i Kristiansund og Møre og Romsdal idrettskrets inkludering på agendaen, gjennom teaterforestillingen «Ingen er homo i 2.divisjon»

Takk for støtten i 2018!

Takk til alle som har støttet oss gjennom Prosjekt Tilhørighet i 2018

Silsetrenna blir arrangert 2. mars

Under Silsetrenna blir det arrangert to renn: fjelltelemark og randonee.

Velkommen til årsfest 2. og 3. november!

Fredag blir det Årsfest for alle i alderen 0-18 år. På lørdag er det Årsfest for alle voksne medlemmer, med eller uten verv. Fra og med damelag/a-lag til eldstemann i seniorgruppavoksne.

Toppkamp i Eliteserien - bussen går 16.30

Toppoppgjør mellom Molde og Brann, bli med BIL- bussen på kamp!

Dyregoddagane 2018

I henhold til avtalen mellom SUS i Gjemnes og Batnfjord IL er det gjennomført møte og gjort praktiske avklaringer omkring gjennomføringen av Dyregoddagane 2018.