Rustad IL - Langrenn

"Topp og bredde - hånd i hånd"

Sammen blir vi gode

Idrettsuka i Østmarka - 12-16 august 2019

Langrennsgruppa i Rustad IL ønsker velkommen til Idrettsuka i Østmarka, som vil bli en uke med mange og varierte aktiviteter på tvers av idretter. Arrangementet er åpent for alle født i 2004-2010, både medlemmer i Rustad IL og andre klubber. Aktivitetene vil bli ledet av personer med høy kompetanse og kreativitet og det vil i tillegg komme spennende gjestetrenere. Stikkord for uka er å ha det gøy med idrett.

Dugnad på Skullerud idrettsanlegg - torsdag 9. mai kl. 18.00

Håper mange kan være med på en skikkelig Rusken-aksjon på Skullerud idrettsanlegg. Vi trenger bidrag fra mange, små og store!

Invitasjon til samling i Karlstad 7-9/10. juni

Dette er langrennsgruppas største samling på barmark på tvers av gruppene fom 12 år tom senior. Samlingen er lagt opp slik at foreldre / eldre utøvere kjører bil nedover til Karlstad. Det er derfor mange som benytter seg av anledningen til å ta med seg hele familien nedover og yngre søsken enn 12 år er også hjertelig velkomne til å delta.

Resultater fra Timesløpet

Resultatene fra timesløpet er klare - det ble gått 1630 rundet totalt, 1739 km totalt. Det ble gruppe 2007 som vant klassekonkurransen med 308 runder.. resultater ligger vedlagt.

Sesongavslutning og premieutdelinger onsdag 10. april kl. 18.00

Årets sesongavslutning for alle gruppas medlemmer, foreldre og søsken er onsdag 10. april på fellesskapshuset på Abildsø (ved Abildsøkrysset) kl. 18.00. Programmet er premieutdeling for klubbmesterskap, klubbrenn og hedring av årets premievinnere i mesterskap.

Timesløpet tirsdag 2. april - for alle langrennsgruppas medlemmer og søsken

Timesløpet er det siste skirennet av våre klubbrenn. Det går alltid i friteknikk og det er da vi «bruker» opp siste resetr av snø i Skullerud idrettsanlegg.

Klubbmesterskap 2019 - resultater

Klubbmesterskapet 2019 ble gjennomført med 219 fullførte deltakere - fra de helt yngste til de eldste. Forsatt fine forhold, selv om det nærmer seg slutten av sesongen.. resultater ligger vedlagt..

Klubbmesterskap 2019 - med startlister og løypekart

Klubbmesterskap 2019, Søndag 24. mars kl. 11.00 for Langrennsgruppa i Rustad I.L på Rustad Skistadion. Langrennsgruppa ønsker alle aktive, trenere, foreldre og søsken velkommen til årets klubbmesterskap. Første start går kl. 11.00

Rustad-sprinten - resultater

134 lag fullførte kveldens lagsprint under flotte forhold på Skullerud Idrettsanlegg. Mange tette dueller, og god stemning ble det også. Resultater ligger vedlagt

Rustad-sprinten Onsdag 20. mars 2019

Langrennsgruppa i Rustad IL har gleden av å invitere til Rustad-sprinten, landsrenn i sprintstafett for 13-16 år, junior og senior. Onsdag 20. mars 2019 kl. 18.00

OBOS Barnas Skidag i Østmarka - søndag 10. mars 2019

Rustad IL, Langrennsgruppa ønsker alle barn født i 2008 til 2016 hjertelig velkomne til OBOS Barnas Skidag i Østmarka Søndag 10. mars 2019 kl. 11.00. Oppdaterte starttider.

Klubbrenn 3 - resultater

Over 250 løpere trosset et vanskelig føre og fullførte klubbrenn 3 i klassisk stil med stil... resultater ligger vedlagt..