Klubbrekord og kretsrekord under bymesterskapet

Rekordskred for Arne Lernes

12 år gamle Arne Lernes leverte et rekordskred under Viking Race i nederlandske Heerenveen

Leif Harry Hannsen setter ny pers i dag!

4xbronse til Arne Lernes i LM

12 år gamle Arne Lernes fra Tromsø Skøyteklubb vant fire bronsemedaljer under Landsmesterskapet i Stavanger.

Fire TSK-løpere ble nordnorsk mester

Maud Westendorp, Synne Elise Hangstad, Helene Søreng Soleng, Alf Harbitz og Arne Lernes fra Tromsø Skøyteklubb ble alle nordnorske mestere på skøytebanen i Tromsdalen i helgen.

Bronse til Arne Lernes i Vikingløpet

Fem nordnorske sprintmestere til TSK

TSK starter opp gratis skøyteskole

Det vil bli gratis skøyteskole på Tromsdalen naturisbane hver Onsdag fra klokken 18.00- 19.00 i Januar og Februar

Alf Harbitz vant NM-sølv.

Alf Harbitz fra Tromsø Skøyteklubb leverte en meget god innsats i veteran-NM i Vikingskipet i helgen. Han vant sølv sammenlagt i klasse M65 ? etter den gamle storløperen Erik Vea.

Beste 500m på 20 år.

Synne Elise Hangstad brøt en barriere da hun gikk 500 meter under 45 blank i Sørmarka Arena i Stavanger søndag formiddag. 44.80 er hennes nye personlige rekord.

Besøk våre lagsider

Sliping av skøyter!!

Klubben tilbyr sliping av skøyter for publikum.

Hockeyskøyter (hulsliping) 50 kr. Lengdeløpsskøyter (håndsliping) 150 kr.

Innlevering av skøyter til sliping hver dag i kafeens åpningstid.

Utlevering mot betaling påfølgende lørdag i kafeen. Beregn 3 dager fra innlevering til avhenting.

Sponsorer:

Til startsiden på dnb.no