Årsmøte

Styret innkaller herved til årsmøte i Nidelv IL tirsdag 26.mars kl.19:00 i Tempe Klubbhus. Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være innsendt til sekretær pr. e-post: nidelv.sekreter@gmail.com senest 12.mars. Fullstendig saksliste med saksdokumenter legges ut på websiden 1 uke før årsmøtet. Velkommen til årsmøte! Med vennlig hilsen styret.

Saksliste til årsmøtet i Håndball

Velkommen til årsmøte 26.02.2019. Saksliste, Styrets beretning og innmeldte saker finner dere her.

Innkalling til Årsmøte i håndballavdelingen

Innspill til planlegging av nye skoler

Kom med innspill innen 10. februar.

Nidelv håndball samlet seg om «Hele Nidelv på kamp»

Nidelv håndball stilte mannsterkt på Byåsens første hjemmekamp for året. Nesten 300 blå- og hvitkledde var tilstede i Nidarøhallen denne onsdagen.

Har du lyst til å tilegne deg nye kunnskaper og ferdigheter som håndballtrener i Nidelv?

Om du er en ny eller en erfaren trener vil du få nye impulser, faglig påfyll på ulike nivå og treffe andre trenere. NHF Region Nord arrangerer kontinuerlig flere kurs tilpasset ulike nivåer. Påmelding skjer via din profil på MinIdrett

Oppstart Minihåndball høst 2018

Kickoff 2018

Alle Nidelvlag- nye og gamle spillere ønskes velkommen til årets kickoff for håndballavdelingen. Påmelding til lagleder.