Årsmøte Hernes IL langrenn og skiskyting

Årsmøte kjøres tirsdag 19. mars kl. 18.30 på klubbhytta. Vedlagt ligger saksliste for årsmøte 2019, Årsberetning og regnskap.

Klubbmesterskap 13. mars 2019 - resultater

Vedlagt finner du resultatlista for klubbmesterskapet.

Hernes har vært representert på flere renn i helga, både junior NM, ungdomsbirken og skiskyting.

JR NM langrenn på Savalen tok Karoline Grøtting 4.plass på fristil. Gratulerer. På Ungdomsbirken deltok Kristine Gøbel, Eirik Linderud og Even Linderud. Kjempebra jobba alle tre, og en 2. plass på Even. På Bama skiskytterfestival på Bjerke var Hernes IL representert med 8 skiskyttere fra klasse nybegynner opp til 16 år. Sverre Groven Johansen, Sigve Magnor, Tuva Lester Bjaadal, Krisander Kørra, Karoline Kørra, Oda Stensrud, Linnea Wolden Alme og Stian Fedreheim. Mye bra skyting og bra innsats av alle sammen. Pallplass til Linnea med 1. plass søndag og Stian med 1. plass lørdag og 2. plass søndag.

Resultater fra klubbrennet 6.mars 2019

Langrenn->Hovedlandsrenn 2019 - 01.-03. mars 2019

Hovedlandsrenn i langrenn (for 15-16 år) ble i år arrangert på Gålå. Fra Hernes deltok Kristine Gøbel, Linnea Wolden Alme, Stian Fedreheim, Even Linderud og Eirik Linderud. Alle i 16 års klasse. Fristil 5 og 7,5 km ble kjørt fredag, Sprint klassisk og Langrennscross på lørdag og stafett med kretslag søndag. Med 200-260 startende i klassene imponerte alle våre 16 åringer i løpet av helga. Fra Hernes deltok Stian fredag, Linnea fredag og lørdag og Kristine, Even og Eirik alle tre dager. Her er resultatene:

Skiskyting->Gjerdmundshauggruppen-cup Normal 3. mars - program, innskyting, startliste og resultater.

Vedlagt ligger program, innskyting og startliste. Velkommen. Kjempebra innsats av mange skiskyttere fra Hernes IL.

Skiskyting->Gjerdmundshauggruppen-cup - info sprint/supersprint, innskytingsliste og startliste 2. mars Resultatene er også lagt inn.

Her kommer nærmere info om løypelengder og gjennomføring av sprint/supersprint, samt innskytingsliste for lørdag 2. mars. Se vedlegg. Viktig info: Nybegynnerklasser går vanlig sprint med 2 skytinger, uten ekstraskudd. Miljøklasse, og videre alle klasser fra 17 år og opp går 5 sløyfer, med 4 skytinger og 12 totalt ekstraskudd

Langrenn->Sjusjøcup 6 og KM sprintstafett

Sjusjøcup 6 KM fri og KM sprintstafett klassisk ble arrangert i Os 23.-24. februar. Fra Hernes deltok Kristine Gøbel, Linnea Wolden Alme, Eirik Linderud og Even Linderud, alle i 16 års klassen. Strålende innsats begge dager, med pallplass for alle fire på søndagens stafett. Hvor Eirik og Even tok KM gull og Kristine og Linnea KM bronse. Gratulerer!

Grasrotandelen