Vær med å gå Natteravn!

Natteravner på Drammen-Børresen område er i gang! Meld deg på og bidra til et tryggere nærmiljø.

Verdens aktivitetsdag for eldre 2019

Eldres avdeling: Et sosialt tilbud til alle over 35 år.

I de siste årene har vi sett snitt alderen øke og det er bekymringsfullt. Vi har innsett at vi ikke er flinke nok til å informere og invitere yngre medlemmer og vil prøve å gjøre noe med det.

Jentene på cup!

Kudos til bandy som har hatt en strålende sesong på Øren isen med ny satsningen "Alle jenter på skøyteisen". Vi vil ha flere med, det er plass til alle.

DBK 06 med 2. plass i Snarøya cup

DBK 06 kapret i går 2. plassen og stor pokal i årets Snarøya cup. Etter 3 overbevisende seire i de innledende rundene var de klare for finale mot vertsklubben. Der ble det dessverre et surt 2-0 tap mot et hardspillende Snarøya, dog etter å fått summet seg litt var gutta meget fornøyd med innsatsen.