Medlemskontingent 2019

Medlemskontingent for 2019 er nå sendt ut.

Signering og byggekontrakt på plass med Indre Østfold Bygg

Spydeberg Langrenn og Indre Østfold Bygg ble fredag enige om de siste detaljer rundt "Prosjekt Myrberg".

Årsberetninger og regnskap for 2018

Møte i friidrettsgruppa

Spydeberg IL Friidrett avholder sitt årlige møte 12. mars.

Innkalling til årsmøte i Spydeberg fotball, torsdag 7.3.2019 kl 2000 på klubbhuset.

Velkommen til årsmøte i Spydeberg fotball. Alle som er engasjert i Spydeberg fotball er velkommen.

Velkommen til Spydebergrennet 2019

Det er med stor glede vi ønsker alle hjertelig velkommen til Spydeberg Skiarena og til Spydebergrennet 2019 lørdag 2. februar.

Fantastiske forhold på Spydeberg Skiarena

Synes du det er fint med skiføre i Spydeberg og at det er flotte løyper på Spydeberg Skiarena?

Cup- og Karusellrenn 2019 (onsdagsrenn) starter 16. januar

Påmelding for Cup- og Karusellrenn 2019 er nå åpen. Meld dere på og hjelp til med å spre budskapet (del) videre til andre.

Snøproduksjon ferdigstilt for i år. 2,5 km med løyper er nå klare.

Tusen takk for imponerende innsats av våre ivrige ildsjeler. Vi har nå produsert nok snø til å dekke hele kunstsnøtraseen.

Kunstgressbanen er under oppføring

Ny kunstgressbane i Spydeberg.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
16.05 Vansjø / Svinndal IL Spydeberg IL
07.03 Kambo IL G15 G2004 Spydeberg IL G15 G2004
Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Hovedsponsor