Signering og byggekontrakt på plass med Indre Østfold Bygg

Spydeberg Langrenn og Indre Østfold Bygg ble fredag enige om de siste detaljer rundt "Prosjekt Myrberg".

Premieutdeling for CUP- og Karusellrenn 2019 (Onsdagsrenn)

Onsdag 27. mars kl 18.00 blir det premieutdeling for årets Cup- og Karusellrenn. Premieutdelingen vil være på Spydeberg Skiarena. Det vil også være premieutdeling for klubbmesterskapet.

Mange Spydebergutøvere deltok i Ungdomsbirken og Barnebirken

Spydeberg Langrenn reiste med nærmere 30 utøvere og støttespillere/foreldre til Sjusjøen for å delta i "Birken".

Flott innsats av Jan-Henrik Melbø i Junior NM på Savalen

Jan-Henrik gikk Østfold Skikrets inn til en meget sterk 5. plass på stafetten i M19/20 klassen. I tillegg leverte han to gode distanserenn.

3. plass til Håkon og Mats i Madshussprinten

Håkon og Mats tok en imponerende 3. plass av 17 lag i søndagens lagsprint (Madshussprinten) i Fetsund.

Gode prestasjoner i Eidsprinten 2019

Spydeberg stilte med 4 lag (8 utøvere) i sprintstafetten på Eid Skiarena i helgen.

Truls Fredriksen eneste Spydebergutøver i Hovedlandsrennet på Gålå

Arrangørklubbene inviterte alle landets 15 og 16 åringer til Hovedlandsrenn i nordiske grener 2019 på Peer Gynt stadion på Gålå.

Vær så snill, IKKE tråkk i løypetraseene uten SKI på beina

Spydeberg Langrenn og Spydeberg Løypelag bruker mye tid (dugnad) og penger på å lage fine løyper til alle aktive og mosjonister i Spydeberg og omegn. Vi ønsker at alle skal få nyte godt av våre løyper, og vi håper derfor alle kan respektere dette forbudet.

Meld deg inn i langrennsgruppa

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram