Fredrik og Anna vinnere av Swenor Cup 2018/19

ØSK inviterte til avslutning og premieutdeling for Swenorcupen på Harehjellshytta i Trøsken, og Spydeberg tok hjem flere meget gode plasseringer.

Sindre og Jan-Henrik avsluttet sesongen med NM og NC på Lygna

Norgesmesterskap (NM) for senior del 2 og Norgescupavslutningen for junior ble i helgen arrangert på Lygna Skistadion. Spydeberg stilte med to utøvere.

Bilder fra årets premieutdeling for Cup- og Karusellrenn + Klubbmesterskapet

Onsdag 27. mars ble premieutdeling for årets Cup- og Karusellrenn, samt klubbmesterskap gjennomført på Spydeberg Skiarena.

Flott innsats og 2 nye pallplasseringer av våre utøvere på Nordåsen

Bjerke IL inviterte til Nordåsenrennet på lørdag og Nordåsenstafetten på søndag. Spydeberg stilte med flere utøvere begge dager.

Spydebergutøvere gjorde seg bemerket i Veidekkesprinten og Kjelsåsrennet

Flere Spydeberginger leverte meget gode renn og to havnet på pallen i helgens renn i Linderudkollen.

Jan-Henrik og Sindre best av "våre" i Birken 2019

Jan-Henrik Melbø og Sindre Johansen gikk begge to meget gode løp i Birken 2019. Jan-Henrik i Skøytebirken og Sindre i Birkebeinerrennet.

Signering og byggekontrakt på plass med Indre Østfold Bygg

Spydeberg Langrenn og Indre Østfold Bygg ble fredag enige om de siste detaljer rundt "Prosjekt Myrberg".

Premieutdeling for CUP- og Karusellrenn 2019 (Onsdagsrenn)

Onsdag 27. mars kl 18.00 blir det premieutdeling for årets Cup- og Karusellrenn. Premieutdelingen vil være på Spydeberg Skiarena. Det vil også være premieutdeling for klubbmesterskapet.

Meld deg inn i langrennsgruppa

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram