Borgertoget - 17. mai

Tradisjonen tro så deltar langrennsgruppa i Borgertoget på 17. mai. Møt opp for å vise bygda vår at det er liv i langrennsgruppa selv "utenfor" sesongen.

Innkalling til årsmøte (årlig møte) i Spydeberg IL Langrenn 2019

Årsmøtet/det årlige møte avholdes den 04.06.2019 kl 18.00 på klubbhuset ved Spydeberg Stadion.

Fredrik og Anna vinnere av Swenor Cup 2018/19

ØSK inviterte til avslutning og premieutdeling for Swenorcupen på Harehjellshytta i Trøsken, og Spydeberg tok hjem flere meget gode plasseringer.

Sindre og Jan-Henrik avsluttet sesongen med NM og NC på Lygna

Norgesmesterskap (NM) for senior del 2 og Norgescupavslutningen for junior ble i helgen arrangert på Lygna Skistadion. Spydeberg stilte med to utøvere.

Bilder fra årets premieutdeling for Cup- og Karusellrenn + Klubbmesterskapet

Onsdag 27. mars ble premieutdeling for årets Cup- og Karusellrenn, samt klubbmesterskap gjennomført på Spydeberg Skiarena.

Flott innsats og 2 nye pallplasseringer av våre utøvere på Nordåsen

Bjerke IL inviterte til Nordåsenrennet på lørdag og Nordåsenstafetten på søndag. Spydeberg stilte med flere utøvere begge dager.

Spydebergutøvere gjorde seg bemerket i Veidekkesprinten og Kjelsåsrennet

Flere Spydeberginger leverte meget gode renn og to havnet på pallen i helgens renn i Linderudkollen.

Jan-Henrik og Sindre best av "våre" i Birken 2019

Jan-Henrik Melbø og Sindre Johansen gikk begge to meget gode løp i Birken 2019. Jan-Henrik i Skøytebirken og Sindre i Birkebeinerrennet.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Meld deg inn i langrennsgruppa

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram