Tid for å betale for moroa

Nå har vi fakturert både medlemskontingenten for 2019 og aktivitetsavgift for perioden 1. januar til 30. april. Sjekk e-postkassen din og husk å betale innen fristen!

Klubbmesterskap og sesongavslutning onsdag 3.april

Vi gjennomfører årets klubbmesterskap onsdag 3.april. Vi satser også på å få arrangert sesongavslutningen i samme seanse, med premieutdeling og kakefest i klubbhuset etterpå. Hold av kvelden. Mere info kommer.

Klubbrenn på Saupstad onsdag 6.mars.

Nå også med resultatliste. Oppdatert med starliste og innskytingsliste - Vi arrangerer klubbrenn for alle aldersgrupper (10år - Sr) på Saupstad onsdag 6.mars. Byåsen Skiskytterlag er selvsagt også invitert for litt vennskapelig konkurranse.

Bestilling av klubbklær.

Nyhet! I tillegg til den vanlige kolleksjonen med overtrekks- og konkurransetøy, har vi nå også fått trenings t-skjorte, hettejakke (fritid) og pique (fritid). Nettbutikken er åpen fra 08. - 18.februar.

Innkalling til årsmøte 20.mars 2018

Til medlemmene i Trondhjems Skiskyttere: Styret innkaller herved til årsmøte i Trondhjems Skiskyttere 20.mars kl 18.00 i klubbhuset på Saupstad skisenter

Offisiell resultatliste BAMA skiskytterfestival Trondheim 2019 - søndag

Offisiell resultatliste BAMA skiskytterfestival Trondheim 2019 - lørdag

Velkommen til BAMA Skiskytterfestival Trondheim

BAMA Skiskytterfestival Trondheim arrangeres Lørdag 19. - søndag 20. januar på Saupstad Skisenter. NB! Oppdatert tidsplan i forhold til deltakerantallet.

Sosiale medier

Påmelding renn