Klubbkveld med G-sport Vinterbro og Umbro

Onsdag 13. mars vil G-sport Vinterbro være på plass på klubbhuset med vår klubbkolleksjon og noen ekstra gode tilbud på andre varer.

Årsmøtet 2019

Årsmøtet blei avholdt tirsdag 12. februar, godkjente dokumenter og Protokoll fra Årsmøtet finner dere her.

J17 søker keeper

Denne gjengen savner en keeper som virkelig ønsker å stå i mål.

Årsmøtet

Ås Fotball avholder Årsmøtet Tirsdag 12. februar på Klubbhuset Ås Stadion Kl 19:00.

Oppstart G19 2019

Oppstart G19 blir tirsdag 8. januar kl 19:30. Vi ønsker både gamle og nye spillere velkommen, og kan lokke med trening inne i Block Watne Hallen og ny trener for sesongen!

Et utvidet tilbud i ungdomsfotballen - samarbeid Ås, DFI, HSV og Nordby

Fotballklubbene Ås IL Fotball, HSV, DFI og Nordby tilbyr hver for seg treninger og kamper basert på en lokal tilknytning. Klubbene ønsker nå å utvikle et sportslig attraktivt tilbud til ungdom som ønsker å satse, samtidig som de opprettholder sin tilhørighet i egen klubb.

Ås X-tra

Vårt nye tilbud til de som vil trene ekstra utover bare lagstreningene. Starter opp mandag 12. november. Vi har tilbud om økter både rett etter skoletid og morgenøkter før skoletid. Ulike tilbud for ulike alderstrinn, sjekk hvilke økter du kan melde deg på.

Ås IL Fotball søker trenere fra 2019-sesongen

Ås IL Fotball søker flere nye trenere kommende sesong til vår ungdomsavdeling. Vi har behov for trenere både for jenter og gutter.

OPPSTART GUTTER 2012

Ås fotball starter opp med trening for både gutter og jenter født 2012. Vi trener søndager frem til høstferien kl 13:30-14:30 i Block Watne Hallen på Ås Stadion. (2, 9,16, og 23. september).

OPPSTART JENTER FØDT 2009 - 2012

Ås fotball starter opp med trening for både jenter født 2009 - 2012. Vi trener søndager frem til høstferien kl 14:30-15:30 i Block Watne Hallen på Ås Stadion. (2, 9,16, og 23. september) Jentene blir inndelt etter alder på trening.

Klubb-TV