Gull i dobbel i veteran-NM

Ove Fonn og Frank Tangen fra Kvam Bowlingklubb vant gull i klasse HB under veteran-NM på Heimdal i Trondheim! Randi Hansen (Askøy BK), Stefan Palmèr (Mascot BK), Fred Larsson (Stord BK) og Ove Fonn (Kvam BK) spilte seg alle PP-finale i sin klasse i single. Stefan klarte 5. plass i sin klasse, de andre tok 6.plass i sine klasser til slutt.

Sunnhordland Striken 2019

Bowl it & Stord Bowling klubb inviterar til Sunnhordland Striken 2019 27-31 mars

Vinnere Kretsmesterskapet 2019

Stine Helene Palmèr (Fyllingen BC) vant Kretsmesterskapet for Damer. Stefan Palmèr (Mascot BK) ble kretsmester for herrer.

5.plass til Fyllingen sitt damelag i Lag NM

Fyllingen BC spilte seg til PP-finalen og tok en fin 5.plass

Håndboken 2018/2019

Håndboken for sesongen 2018/2019 er nå tilgjengelig i .pdf format på hjemmesiden.

Klubb-TV