Kamprapport: Gladiators 26 @ 1814s 49

För andra veckan i rad begav sig Kristiansand Gladiators ut på roadtrip för en tuff bortamatch. Denna gång var det Eidsvoll 1814?s som stod för motståndet i en viktig match med stor inverkan på en framtida slutspelsseedning.

Mot Grunnlovsmenn dagen etter Grunnlovsdagen

Gladiators har så vidt ristet av seg 17. mai feiringen før kamp den 18. mai, borte mot Eidsvoll 1814s. Følg med på Amsportstv sin Facebookside for livestream. Kickoff er kl. 15.30 på Bøn.

Kamprapport Gladiators 19 @ Vikings 34

(fotokredit: Amsportstv) Frogner Stadion fikk se en tøff og god fotballkamp lørdag 11. mai i Eliteserien. Gladiators viste frem godt spill, men ikke gjennom hele kampen og Vikings ble for tøffe.

Gladiators returnerer til Frogner, fem år etter

Vi må helt tilbake til 2014 og semifinalen i Gullåret, siden Gladiators sist gjestet Frogner Stadion og Oslo Vikings. Siden den gang har Vikings vært Norges "Powerhouse" og Gladiators "not so much." Vi er tilbake i Eliteserien og lørdag 11. mai kommer den første virkelige manndomsprøven. (Foto kreditt: Lukasz Kadziolka 2014)

PREVIEW: KRISTIANSAND GLADIATORS (0-0) vs. SARPSBORG OLAVS MENN (0-0)

På söndag är det äntligen dags för Gladiators att dra igång säsongen 2019, och därmed också återkomsten till landets högsta liga - Elitserien! Laget gläder sig verkligen till att det äntligen är dags för match, efter en lång försäsong av förberedelser och träning.

Gladiators søker Trenere

Trenere til Amerikansk fotball og eller fysisk trening søkes.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Hovedsponsor: