A-lag: Gruppespillet i OBOS Vinterserie er ferdigspilt

Gruppespillet er endelig ferdigspilt og vi går videre som gruppevinner.

Sommerens begivenhet i klubben

Vi gjentar suksessen fra fjorårets Fotballakademi med Stoke City FC. Så hold av mandag 5. august til fredag 9. august for en uke med fotballakademi.

A-lag: Håkon Fosshagen er tilbake i rødt!

Overgangsuken fortsetter, og vi presenterer vinterens andre signering.

A-lag: Transfer week

De neste dagene vil vi presentere en rekke nysigneringer. Frode Misje & Co har vært ute med sjekkheftet og hentet inn kvalitetsspillere fra både nord, sør, øst og vest. En drøss med nye spillere har kommet inn portene på Ågotnes kunstgress og de fleste har allerede satt sitt preg på både trening og kamp.

Medlemskontingenten og medlemsapp

Medlemskontingenten kommer. Den er viktig for forsikring av ditt barn, den er viktig for at lagene skal få nok utstyr, og den er viktig for at lag kan reise på cup. Ta kontakt på mail om du har spørsmål: fotball@nordrefjell.no.

A-lag: Vi nærmer oss seriestart

A-laget har spilt en del treningskamper, flere signeringer er på vei og seriestart er kun 5 uker unna.

EKSTRAORDINÆRT Årsmøte

Vi fikk dessverre ikke valgt fult styre på kveldens Årsmøte i Nordre Fjell Fotball. Derfor blir det Ekstraordinært Årsmøte for å få på plass de siste medlemmene. Mandag 11. mars kl. 20.00 i Ågotneshallen. Kjenner du noen som vil bidra? Ta kontakt med valgkomiteen.

Vennecup med Gutter 13

Søndag er det duket for vennskapscup arrangert av Gutter 13. Alle kampene går av stabelen i Ågotneshallen

Dato Hjemmelag Bortelag Res
17.03 Nordre Fjell IL MG7 Rød Sotra SK MG7 G 2012 foldnes(Einar Olsen)
10.03 Nordre Fjell IL test

Besøk våre lagsider

Medlemskontingent Nordre Fjell Fotball 2018
Medlemskontingenten er vår viktigste inntektskilde. Hjelp oss ved å betale regningen som du har fått på mail.
Ubetalt beløp (ca): 96470
Ubetalt antall: 72