Sandsdagene 2019

31.mai til 2. juni 2019

Årsmøteprotokoll 2019

Årsmøte avholdt 26.03.19 på Prestberget. Signert protokoll er vedlagt.

MASSEMØNSTRING MED FAMILIEDAG, FAMILIELØP OG KRAFTTAK MOT KREFT 17.MARS.

NOIL IL Skøytegruppa ønsker velkommen til massemønstring på Prestberget 17.mars. Dette er et arrangement for alle, ikke bare for skøyteløpere og skøytefamilier. Vi ønsker å se alle på Prestberget for å skape en tydelig markering rundt KRAFTTAK mot kreft.

Innkalling til årsmøte 2019

Medlemmer innkalles til årsmøte 2019 den 26.03 på Prestberget 2 etg, kl. 18.30-21.00. Årsmøtedokumenter blir tilgjengelig fra 19. mars. Saker meldes skriftlig til hovedstyret (post@no-il.no) innen 1 uke før avholdelse av årsmøtet. Enkel servering. Velkommen!

Nytt år, nye muligheter!

Januar er en spesiell måned. Det føles spennende å tenke på hvilke muligheter og utfordringer vi vil få, men det er også litt skummelt. Hva om vi ikke lykkes med de mål vi setter oss?

Hallgeir Engebråten norsk mester 2019

Hallgeir Engebråten ble norsk juniormester hurtigløp 2019. Mesterskapet ble arrangert i Vikingskipet med Nord-Odal IL som arrangør.

Nord-Odal IL skøytegruppa ønsker velkommen til en ny sesong med skøyteskole

Oppstart førstkommende onsdag 9.jan kl 17:45. Registrering fra kl 17:15.

God Jul og et Godt Nytt idrettsår!

Det har vært et godt idretts år for Nord-Odal idrettslag, og vi er så vidt i gang med ski og skøytesesongen. Vi gleder oss til å følge dem gjennom sesongen.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Støtt oss

Følg oss på Facebook

Medlemskontingent Nord-Odal IL

Medlemskontigent 2017
Vi setter stor pris om du betaler medlemskontingent 2017. Det betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetsnivå. Har du ikke mottatt giro eller ønsker ikke å betale, så ta kontakt på post@no-il.no eller mob 99731467 På forhånd takk!
Ubetalt beløp (ca): 33653
Ubetalt antall: 169