Innkalling til årsmøte 2019

Medlemmer innkalles til årsmøte 2019 den 26.03 på Prestberget 2 etg, kl. 18.30-21.00. Årsmøtedokumenter blir tilgjengelig fra 19. mars. Saker meldes skriftlig til hovedstyret (post@no-il.no) innen 1 uke før avholdelse av årsmøtet. Enkel servering. Velkommen!

Nytt år, nye muligheter!

Januar er en spesiell måned. Det føles spennende å tenke på hvilke muligheter og utfordringer vi vil få, men det er også litt skummelt. Hva om vi ikke lykkes med de mål vi setter oss?

God Jul og et Godt Nytt idrettsår!

Det har vært et godt idretts år for Nord-Odal idrettslag, og vi er så vidt i gang med ski og skøytesesongen. Vi gleder oss til å følge dem gjennom sesongen.

Nå er det tid for å prøving av skiklær

Det blir prøvedag tirsdag 23.10. Kl 18:30-20:00 Sted: Mo (kommer mer info om sted på mandag) Vi oppfordrer alle som er med på treninger og bruker våre skiløyper til å bestille slik at våre sponsorer får litt tilbake. Overtrekksdress og konkurransedress. Pannebånd og vest.

Nå braker det løs for ski- og skøyterekrutter!

I år kjører vi vil felles trening for skøyter og ski, flere barn samlet til trening gir mer treningsglede.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Følg oss på facebook