PreO karusell

Onsdag 15 mai var årets første PreO karusell.

Aktiviteter med PreO

Nedenfor vises kommende løp som du kan melde deg på. For mer info så kontakt meg.

Preo helg 27. - 28. april 2019

Løp i Fredrikstad og Ås hadde fyldig NERO deltakelse og ble toppet med fin 2. plass til Berit Wiik.

Nå starter PreO´en opp igjen

Velkommen til alle gamle og nye "PreOere". Våren er her og bakken er for det meste fri for snø, da er det klart for å ta frem kompasset. Presisjons Orientering passer for både deg som bruker bena og for deg som bruker rullestol. PreO karusell er for de som vil ut med kart og kompass og ha det hyggelig og spennende på samme tid. Er du helt ny er det alltid hyggelige folk der som ønsker å hjelpe. For deg som ønsker å konkurrere er Preoløpene igang. Se på kalenderen for når og hvor PreO´n foregår. Kontaktperson: Odd Wiik

Vel overstått medlemsmøte

Nok et hyggelig medlemsmøte er overstått. Det var ingen saker på agendaen denne gangen men det var både servering av rundstykker, kake og kaffe pluss quiz og loddsalg med premier. Sylvia stod for den kreative og morsomme quizen og Ida stod for loddsalg og trekking av premier.

Litt om Nero hil og ski/gå gruppa's aktiviteter i sommer.

Jorunn, Gry, Odd og jeg har lagt litt planer. Ski/gå gruppa og pre-o slår deg litt sammen i sommer månedene.

Ridder uka 2019

Ski/gå gruppa har deltatt på ridder uka 2019.

Barnas ridderuke på Beito

?På søndag 13 januar reiste Ola rett fra ishockey turneringen i Stavanger til Barnas ridderuke på Beitostølen. Her har han hatt en fin uke med masse aktivitet på ski og sosialt samvær med andre ungdommer. I går var det skirenn og medalje til alle?? med påfølgende avslutning. Når jeg hentet i dag 20.januar så spurte han om å få være med neste gang også??.?

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Grasrotandel