Skogtrim

Glade Nerojenter finner Skogtrimposter i påskesolen

Litt om Nero hil og ski/gå gruppa's aktiviteter i sommer.

Jorunn, Gry, Odd og jeg har lagt litt planer. Ski/gå gruppa og pre-o slår deg litt sammen i sommer månedene.

Ridder uka 2019

Ski/gå gruppa har deltatt på ridder uka 2019.

Barnas ridderuke på Beito

?På søndag 13 januar reiste Ola rett fra ishockey turneringen i Stavanger til Barnas ridderuke på Beitostølen. Her har han hatt en fin uke med masse aktivitet på ski og sosialt samvær med andre ungdommer. I går var det skirenn og medalje til alle?? med påfølgende avslutning. Når jeg hentet i dag 20.januar så spurte han om å få være med neste gang også??.?

Nebben runden, gå tur

Referat fra turen til ski/gå gruppa.

SKI TUR PÅ LOSBY LINJA

Årets første ski tur.

Profilering

Nye treningsjakker er ankommet og levering/henting kan avtales med meg. Vi har mottar flere enn det som er bestilt så det er anledning til etterbestilling. Kontakt meg eller en annen i styret. T-skjorter er etterlyst og vi har et antall på lager. Kontakt Jorunn. Det blir ikke bestilt flere t-skjorter da leverandøren er konkurs.

Nero medlemsmøte i oktober 2018

Medlemsmøtet var også en markering av sesongavslutning for orientering.

Grasrotandel

Vipps