Skogtrim

Glade Nerojenter finner Skogtrimposter i påskesolen

Litt om Nero hil og ski/gå gruppa's aktiviteter i sommer.

Jorunn, Gry, Odd og jeg har lagt litt planer. Ski/gå gruppa og pre-o slår deg litt sammen i sommer månedene.

Ridder uka 2019

Ski/gå gruppa har deltatt på ridder uka 2019.

Barnas ridderuke på Beito

?På søndag 13 januar reiste Ola rett fra ishockey turneringen i Stavanger til Barnas ridderuke på Beitostølen. Her har han hatt en fin uke med masse aktivitet på ski og sosialt samvær med andre ungdommer. I går var det skirenn og medalje til alle?? med påfølgende avslutning. Når jeg hentet i dag 20.januar så spurte han om å få være med neste gang også??.?

Nebben runden, gå tur

Referat fra turen til ski/gå gruppa.

SKI TUR PÅ LOSBY LINJA

Årets første ski tur.

Profilering

Nye treningsjakker er ankommet og levering/henting kan avtales med meg. Vi har mottar flere enn det som er bestilt så det er anledning til etterbestilling. Kontakt meg eller en annen i styret. T-skjorter er etterlyst og vi har et antall på lager. Kontakt Jorunn. Det blir ikke bestilt flere t-skjorter da leverandøren er konkurs.

Julekafe 2018

Julekafeen er avholdt og det var mange som hadde lagt frem egenproduserte varer for salg. Mange flotte julegaveartikler som flere burde funnet anledning til å handle for det var færre besøkende enn vi hadde håpet på. Men de som var der hadde anledning til å nyte julegrøt, vafler og kaffe i sosialt selskap. Se bilder under.

Grasrotandel

Vipps