Slo tilbake med seier

Etter 2-2 mot Lørenskog 2 i forrige runde klarte EIF å slå tilbake med 5-1-seier i mandagens kamp mot Rælingen.

Jakter ny seier på hjemmebane

EIF har bøttet inn mål og poeng på Eidsvoll stadion i år. Mandag kommer Rælingen på besøk.

Gratulerer med dagen!

Styret i Eidsvold IF Fotball, ønsker dere alle en riktig god 17 mai feiring.

Stor pågang til Tine fotballskole

-Det har vært bra pågang til fotballskolen, sier daglig leder Hallberg.

Velkommen til A-kamp førstkommende mandag

Eif sitt A-lag tar i mot Rælingen. Velkommen til kamp.

Mistet ledelsen to ganger og avga poeng

EIF scoret tidlig i begge omganger borte mot Lørenskog 2, men måtte nøye seg med ett poeng på Rolvsrud.

Håndball sine planer for sesongen 2019/20

Vi er nå nesten ferdig med årets sesong (2019/19) og planene for kommende sesong 2019/20 begynner nå å bli klare.

Nytt fotballstyre i EIF Fotball

Her er det nye fotballstyret i Eidsvold IF Fotball.

Tine Fotballskole 2019- 24. tom 28. juni - Påmelding åpen

Tine Fotballskole 2019 arrangeres 24. tom 28. juni og er for alle jenter og gutter i alderen 6 til og med 13 år. Påmeldingen er nå åpnet.

De siste målene er på plass

Opakerfeltet manglet fire mål, men dette løste vi med rask respons fra Otten Maskin.

Kjempet seg til tre poeng i snøkaos etter pause

EIF så ut til å ha kontroll i bortekampen mot Fet, men det ble etterhvert stor spenning i en 2. omgang preget av kraftig snøvær, stygge taklinger og mye kriging.

Nye treningstider er klare

Treningstidene for kunstgressbanen og Opakerfeltet er klar.