Introduksjonskurs i Yoga

Takk for formidabel respons da vi undersøkte interessen for yoga her i Trolla ! Trolla IL har gjort avtale med yogainstruktøren Beluga om å gjøre et introduksjonskurs i yoga før sommeren. Første time blir onsdag den 27.mars kl. 20-21 i Idrettshuset. Det er krav om minimum 15. påmeldte (forhåndsbetalte) for å kjøre kurset. Dersom interessen for yoga holder seg, kan vi ha et fullt semester med flere timer til høsten.

Dokumentunderlag for Trolla ILs årsmøte 2018

Det er nå klart for å legge ut dokumentunderlag for Trolla ILs årsmøte 2018 som finner sted i idrettshuset 21.mars kl.20.00.

Nytt driftsbygg på idrettsplassen - Underlag for årsmøtesak

Trolla er i sterk vekst i forhold til aktive brukere av våre bygg og anlegg, og med nye aktiviteter så trenger man langt bedre fasiliteter som er fremtidsrettede og kompletterende for idrettsplassen og marka vår. Fremtidens behov er ikke lenger dekket av det bygget vi har. Bildet er en illustrasjon

Dagens løype på ski 16. og 17.Mars går fra Trolla

Dette er nok helgen du skal sette av for en flott skitur, når det er dagens løype med utgangspunkt fra Trolla. Det kan fort være den siste helgen med godt skiføre på denne siden av marka. Ta turen innom Damhaugen før eller etter skituren i dagens løype. Damhaugen er som vanlig åpen både lørdag og søndag. Det Trolla IL med skigruppa i spissen som er løypelegger.

Vellykket Klubbmesterskap på ski på Damhaugen.

Søndag 10. Mars ble det avholdt klubbmesterskap på ski på Damhaugen. Det var gnistrende føre og lettskyet vær med ca 4 minus og vindstille.

Agenda for årsmøtet 21.mars

Årsmøtet er 2 uker unna og agenda blir lagt ut i dag. Møtet avholdes på idrettshuset torsdag 21.mars kl.20.00

Medlemskontingenten via Vipps faktura på 1-2-3.

Få medlemskontingenten rett på mobil via Vipps . Si JA til Vipps faktura via dine innstilinger. Lett for deg og lett for Trolla IL:-) Faktura kommer fra leverandør Spoortz. Les mer på nettsiden vår for hvordan du gjør det. NB!! Kontingenten kommer ut om kort tid.

Årsmeldingene er tilgjengelig for lesning før årsmøtet

Styret og alle undergruppene / komiteene har skrevet sine årsmeldinger i forkant av årsmøtet 21.mars. God lesning!

Støtt oss!

Samarbeidspartnere