Endelig tilgjengelig: Treningsklær i Trolla IL design!

Styret er stolte av å kunne tilby treningsklær til medlemmene.

Trolla Open Diskgolf 25.Mai (Kl.11-15)

Førstkommende helg skal det for 2.gang arrangeres Trolla Open i Trolla Diskgolfpark. 12 deltakere var med i 2018, vi håper på det dobbelte og oppover for årets utgave. Trolla Open er som det høres ut som, åpen for alle.

Loppemarked

Det skal avholdes loppemarked i idrettshuset helga 7-8 september.

17. mai feiring i Trolla

Den tradisjonsrike 17. mai feiringen i Trolla ble avholdt i et fantastisk vær og med veldig godt oppmøte!

Styret i Trolla IL trenger en sekretær for å komplettere styresammensetningen

Styret og valgkomiteen har siden årsmøtet i mars jobbet med å komplettere styresammensetningen, men mangler ennå en sekretær for at styret skal bli fulltallig. Sekretæren oppgaver er primært å skrive møtereferatene samt holde orden på årshjulet med de datoer for oppgaver å huske og frister for søknader som kan eller må leveres.

Trolla OPP 2019 motbakkeløp lørdag 21. September

Trolla IL (125-år i år) har den glede å invitere folk i alle aldre til å prøve seg på bakkene i Trolla for 3.gang i et motbakkeløp i flotte omgivelser.

Introduksjonskurs i Yoga

Takk for formidabel respons da vi undersøkte interessen for yoga her i Trolla ! Trolla IL har gjort avtale med yogainstruktøren Beluga om å gjøre et introduksjonskurs i yoga før sommeren. Første time blir onsdag den 27.mars kl. 20-21 i Idrettshuset. Det er krav om minimum 15. påmeldte (forhåndsbetalte) for å kjøre kurset. Dersom interessen for yoga holder seg, kan vi ha et fullt semester med flere timer til høsten.

Dokumentunderlag for Trolla ILs årsmøte 2018

Det er nå klart for å legge ut dokumentunderlag for Trolla ILs årsmøte 2018 som finner sted i idrettshuset 21.mars kl.20.00.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Støtt oss!