Ønsker du å utvikle deg som padler?

Nå er det tid for kurs igjen

Nå er det yoga igjen

Vi har igjen gleden av å invitere alle medlemmer av FROSK til yoga-trening!

Frivillige til sommerleiren Storesand 7 - 9 juni

Nå trenger vi noen frivillige som ønsker å hjelpe til på leiren. VI MÅ HA SIKRE DELTAGERE I HJELPEKORPSET.

Velkommen til medlemsmøte etter årsmøtet.

Vi er så heldige å få besøk av Norges Padleforbund´s utviklingsleder Thomas Pindard.

Livredningskurs søndag 3 februar

Sarpsborghallen Dronningens gate 53, 1723 Sarpsborg, Norway

Årsmøte med sakspapirer som vedlegg

TIRSDAG 12 FEBRUAR 2019 KL 18.00 på Viuno. (Jobben til Bjørn Arild) Nedre tomtegate 2/4, 1651 Sellebakk.

Distansemerker

Nå er tiden for distansemerker igjen. De som har hatt dette som mål kan levere disse før førstkommende torsdag. De som mener de kan klare målene i løpet av kalenderåret kan også levere. Vi har et ønske om dele disse ut som en liten seremoni på årsfesten.

Luciapadling 13 desember

Vi møter opp klokken 18.00 ved roklubben i Fredrikstad, padleklare 18.30 Padler ned Glomma og opp igjen, synger og synes som best vi kan. Dette blir det faktisk julestemning av !!!!

Værdata Strømtangen

Hjemmeside NPF Hav