Klubbtur til kommandantboligen på Bolærne

Har du lyst til å utforske nye padleområder? Fredrikstad- og Sarpsborg kajakklubb inviterer til sosial klubbtur i Færder nasjonalpark. Vi har leid Kommandantboligen på Østre Bolærne. Øya er vakker i seg selv, og er et flott utgangspunkt for å oppleve Færder nasjonalpark og deler av Vestfold padleled. (Bildet lånt i fra Oslofjordens friluftsråd)

Årets første torsdagspadling

Torsdag 28.03.19, kl. 18:00. Andersenslippen, Vikane.

Før Fuglene Kommer - avlyst pga vind

Vi tar opp tråden til høsten istedet. Prosjektet går ut på å rydde sjøfuglreservater for marint søppel før ferdselsforbudet trer i kraft 1 april. Arbeidet gjøres i tett samarbeid med Statens Naturoppsyn og skjærgårdstjenesten.

Ønsker du å utvikle deg som padler?

Nå er det tid for kurs igjen

Nå er det yoga igjen

Vi har igjen gleden av å invitere alle medlemmer av FROSK til yoga-trening!

Frivillige til sommerleiren Storesand 7 - 9 juni

Nå trenger vi noen frivillige som ønsker å hjelpe til på leiren. VI MÅ HA SIKRE DELTAGERE I HJELPEKORPSET.

Velkommen til medlemsmøte etter årsmøtet.

Vi er så heldige å få besøk av Norges Padleforbund´s utviklingsleder Thomas Pindard.

Livredningskurs søndag 3 februar

Sarpsborghallen Dronningens gate 53, 1723 Sarpsborg, Norway