Årmøtepapirene tilgjengelige for medlemmene

Neste tirsdag, den 26. mars er det som kjent årsmøte i Finnøy Idrettslag. Årsmøtepapirene er nå ferdigstilte, og kan finnes elektronisk under denne saken.

A-lagstrenerne signerer ettårskontrakt!

I motsetning til andre populære fotballag i røde drakter handler Finnøy Il raskt når man har en god ting gående. Suksesstrener Erik Torger Flesjå-Johansen skrev denne uken under en ettårskontrakt som FIL-trener, og har fått følge av assiterende trener Sturle Guttormsen.

Innkalling til Årsmøte i Finnøy Idrettslag

FIL trenger deg!

Bli medlem da vel! Trykk på "bli medlem" og bli med i FIL felleskapet :)

Idrettshuset på Leikvoll er nå stengt

Idrettshuset på Leikvoll er nå stengt for møter eller andre aktivitetar. Rivinga har starta og bygging av nytt bygg startar i februar. Garderobane vil være intakt og kan brukast under byggeperioden. Straum til flomlys og varmt vatn i garderobane vil være vekke i ein kort periode under oppstart av bygginga. Me rekna med at når nissen kjem så har me nytt klubbhus.

Tomatfestivalen 2019

Tomatfestivalen er i år frå 15.08 til 18.08. Håper mange er klar til ein ny dugnad desse dagane. Det er ikkje mogeleg å arrangera Tomatfestivalen utan denne innsatsen frå Idrettslaget.

Kampoppsett Romjulsfotball 2019

Her kan du se kampoppsett og live oppdatering av kamper i årets rojulsfotball som går av stabelen 29.12

ROMJULSFOTBALL LØRDAG 29 DESEMBER

Vi fortsetter tradisjonen fra i fjor og prøver oss nok en gang med Romjulsfotball. Les saken og meld på lag :)