Stord SK med to klassesigrar

Freddy Dagsland og Grant Carruthers vant begge sine klassar under dagen tempo i Gran Fondo på Kos.

VAKTPLAN

Oppdatert vaktplan finner du her!

Spar cup #1 rittrapport

Årets første Spar cup med 28 deltakare i flott vårver. Fem damer til start var særs gledeleg. Å sjå ein Erik Boman tilbake på Stord var og eit flott påskeoverrasking.

Vakter Lokale Ritt 2019.

Me mangler fortsatt ein del vakter

Husk påmelding til engelsen cup

Førstkommende tirsdag er det første engelsen cup, tidligere storavatnet rundt.

5 ferdig utdanna Trener1

To helgesamlingar, 16 timar e-læring og praksis i eigen klubb er innhaldet i utdanninga for dei fem i Stord SK som no snart er godkjente trenare på nivå 1. Nils Arne Røvde, Rolf Å. Skår, Alexander Kvarven, Mikal Drivenes og Remi A. Sortland har berre trenarpraksis igjen.

Fellestrening 16. og 17. februar

Ei grå helg når det gjeld veret, men to fine dagar for sykkel.

Fellestrening 9 og 10 februar

Landevei-sykling rundt øya laurdagar og søndagar klokka 09.00. Normalt i roleg tempo på 26-28 km/t (som tilsvarar 2 timar og 15 minuttar til 2 timar og vel 30 minuttar), kan variere med vèr og forhold.

Fellestrening søndag 3. februar

Den einsame ryttar del 2...

Vaktar til Stord Rundt

Søndag 18. august vert Stord Rundt arrangert. Komiteen for Stord Rundt har satt frist til, før sommerferien, 28. juni at vaktane MÅ vere på plass. Dersom ikkje lista er klar vert Stord Rundt avlyst.