Fellestrening veke 44

Det er ikkje lett å finna den farten som høver for alle, men tanken er å ha ei fellestrening som kan vera restitusjon for dei som trenar mykje, ei halvhard trening for dei som trenar mindre og ei ganske hard trening for dei som trenar lite.

Fellestrening veke 43

Kjede, girwire og punktering... Kaldt og salt. Her er nokre av stikkorda for helga som gjekk.

Fellestrening veke 41 og 42

I "gamle dagar" var fellstreningane rundt øyo konkurransar der det gjaldt å ikkje bli avkjørt. Tankane med helgetreningane er rolege rundar på 2 1/2 time pluss minus 10 minutt, der dei sterkasta må ta det roleg for at alle skal vera med.

Innkalling til årsmøte 2018

Torsdag 22. november 2018, klokka 19.00 vert det årsmøte på Den Blå Time (Frugård). Mykje nytt og spannande for det nye året. Pizza og sosialt samvere i eit godt sykkelmiljø står òg på programmet.

Fellestrening veke 40

Det er haust, men fortsatt trør ein rundt både i skogen og på landevegen.

Rittrapport Fanahytten Opp 2018

Fanahytten Opp 2018 med OL-mester på start. Det tradisjonsrike rittet fra Midttun opp kneikene til Fanahytten samlet et imponerende antall barn og unge då det gjekk av stabelen 23. september 2018.

Planlegg Trener 1 utdanning

Stord SK ønskje at fleire syklar og har planar om at klubben kan ha eit betre tilbod om sykkeltrening for barn og unge i framtida. Stord SK har difor tatt eit initiativ til å utvida kunnskap og engasjement gjennom utdanning av trenare.

Fellessykling veke 38

Sesongen er slutt når det gjeld konkurransar, men det kjem ein ny sesong til våren. Det kan vera lurt med ein rolegare sykkelmånad eller to, før vintertreninga startar, og denne tida kan nyttast til andre aktivitetar. Fellestreningane held fram i vinter til vanleg tid, laurdag og søndag frå Esso kl. 9.