Fellessykling julen 2018

Den tradisjonelle førstedagsturen gjekk frå Esso kl. 10, og John Henry, Jostein, Harald E., Roald, Espen og Knut hadde ein fin tur med bra ver og mest ikkje trafikk på E-39.

Fellestrening veke 48

Me må ikkje gløyma at ein tur rundt øya i desember gjer oss betre når sesongen startar i april!

Invitasjon til Atea sin treningsleir på Mallorca

Atea har gjennom Grete S. Vik invitert reiselystne Stord Sykleklubb medlemmer til treningsleir på Mallorca. Dato for reisa er 6. til 13 april 2019. For utfyllande informasjon enn litt klipp og lim frå invitasjonen ligg det ved eit PDF-dokument.

Fellestrening veke 46

No er hausten på hell og vintaren kjem nærare. På tross av synkande tempraturar er nokre ivrige syklistar i aktivitet.

Fellestrening veke 44

Det er ikkje lett å finna den farten som høver for alle, men tanken er å ha ei fellestrening som kan vera restitusjon for dei som trenar mykje, ei halvhard trening for dei som trenar mindre og ei ganske hard trening for dei som trenar lite.

Fellestrening veke 43

Kjede, girwire og punktering... Kaldt og salt. Her er nokre av stikkorda for helga som gjekk.

Fellestrening veke 41 og 42

I "gamle dagar" var fellstreningane rundt øyo konkurransar der det gjaldt å ikkje bli avkjørt. Tankane med helgetreningane er rolege rundar på 2 1/2 time pluss minus 10 minutt, der dei sterkasta må ta det roleg for at alle skal vera med.

Innkalling til årsmøte 2018

Torsdag 22. november 2018, klokka 19.00 vert det årsmøte på Den Blå Time (Frugård). Mykje nytt og spannande for det nye året. Pizza og sosialt samvere i eit godt sykkelmiljø står òg på programmet.