EIK VIDERE I NM

5-0 seier over Vaulen..oppdatert

EIK- Vaulen 5-0 (2-0)

Målene: 1-0 (31) Valon Berisha, 2-0 (43) Mathias Kvåle Perttamo, 3-0 (52) Selvmål, 4-0 (61) Martin Håland, 5-0 (88) Martin Håland.

Dommer: Lars Dahlgren, Vardeneset - meget god

Tilskuere: 130

EIKs lag (4-4-1-1): Stig Jarle Sleveland - Vidar Nodland, Jan Eric Wetteland, Kim Josef Haaland, Børge Hansen - Jonas Mong, Stian S. Hunnestad, Arnt Ove Ivesdal, Valon Berisha (William Havsø inn 74) - Martin Håland - Espen Rasmussen (Mathias Perttamo inn 12, Kenneth Eriksen inn 70)

EIKs lag (4-4-1-1): Stig Jarle Sleveland - Vidar Nodland, Jan Eric Wetteland, Kim Josef Haaland, Børge Hansen - Jonas Mong, Stian S. Hunnestad, Arnt Ove Ivesdal, Valon Berisha (William Havsø inn 74) - Martin Håland - Espen Rasmussen (Mathias Perttamo inn 10) (Kenneth Eriksen inn 70)

EIK kom best i gang mot et Vaulen lag som la seg litt bakpå i starten, men de første 20 minuttene må karateriseres som jevnspilte. Vaulen prøve å spille bra fotball, men lykkes ikke på den siste tredjedelen av banen. Og hjemmelaget hadde god kontroll defensivt, selv om det kladdet litt framover for Tigrene også.

Rundt midtveis i omgangen begynte EIK å få flere klare muligheter, og kun dårlige avslutninger gjorde sitt til at vi måtte vente til over halvtimen før første målet kom. Stian fant Jonas på kanten som flott kom seg fri, og innlegget møtte Valon perfekt og satte ballen rett i mål.

EIK fortsatte å rulle over Vaulen, og det var bare et spørsmål om tid før neste mål måtte komme. Det kom like før pause. EIK trillet fint ball på egen halvdel, og lokket Vaulen høyere opp i banen. Det resulterte i et stort bakrom, og Vidar slo Mathias rett igjennom. Alene med keeper feilet ikke Perttamo, og EIK kunne ta pause med 2-0

2.omg begynte verst tenkelig for gjestene fra Stavanger. Vaulens venstreback fikk sitt andre fortjente gule kort, og dermed rett ut. Like etter setter en Vaulen spiller et innlegg fra Kim Josef rett i krysset. En nydelig skåring, synd for Vaulen at den gikk i eget mål.

Da var kampen kjørt, og trener Mathiesen plukket Perttamo av banen igjen pga stor kampbelastning for den unge spilleren denne uken. Like etter gikk også Valon av pga samme grunn.

Martin Håland viste at han er tilbake i godt slag etter sykdommen som holdt han ute av 1.runde kampen, og Martin satte inn begge de to siste skåringene for EIK. Først vant Jonas Mong på første stolpe, og Martin var på rett plass på "bakste" og satte ballen kontant i mål.

Like før slutt rullet EIK opp nok et flott angrep, denne gang på venste siden med Jonas og Kenneth Eriksen. Innlegget fra Kenneth satte Martin nådeløst inn i mål. Innimellom skåringene hadde EIK flere gode muligheter, og seieren var ikke et mål for liten.

En god gjennomført kamp av EIK, som nå må nullstille seg før Austrått kampen fredag. Det var mange gode denne kvelden, både Jonas Mong og Vidar Nodland spilte meget bra, og det samme må sies om Arnt Ove Ivesdal. Forsvaret fortsette den gode trenden fra forrige kamp, men fikk liten motstand da Vaulen ble redusert til 10 mann. Eneste bekymringen er Espen Rasmussen som på ny ble rammet av en strekkskade.

2009-04-21 20:0099120902008Ottestad - Flisa0 - 2

Referat kommer litt senere i dag  Her er noen bilder fra kampen.

Eik hadde mange sjanser, var nok nærmere 8 mål enn Vaulen var ett mål Her er det jubel etter scoring