A-laget treningsleir Tyrkia 5

6. april

Så er det faktisk tid for den siste rapporten. Det er fortsatt ingen som gir uttrykk for å lide av den store hjemlengselen. Oppholdet har svart til alle forventninger. Når det gjelder været, har vi fått vite at det normalt er kjøligere på denne tiden av året. I følge våre temperaturkilder var det i går 32/33 grader.

Vi spilte kamp mot Nannestad i dag og vant 6-1, etter scoringer av Fredrik G (2), Joachim, Marius R, Sondre og Jhon Fredy. Det var en grei gjennomkjøring.

Siste kvelden blir det champions league på TV og fortsatt shopping for dem som ikke har brukt opp budsjettet. Vi har fått en tyrkisk klesselger som kompis. I tillegg til å selge klær her, jobber han som hjelpepleier i Bergen. Han snakker utmerket norsk. Vi har kjøpt mye hos ham, og prisene blir bedre og bedre, også uten Terje som sjefsforhandler. Skal vi tro vår nye venn, begynner det å likne mer på veldedighet enn butikk når han selger til oss.

I dag tidlig fikk vi sjokk da gullklumpene skulle vekkes. På rommet til Marius E og Nicholas, manglet både Nicholas og dynen. Ingen hadde fortalt oss om barnebortføring og/eller dynetyverier her. Etter en hektisk leteaksjon kunne vi puste lettet ut. På et rom lå det tre små og sov søtt. Fredrik G og Joachim sov på hver sin side av sengen, mens Nicholas lå trygt og godt mellom dem. Og vi som trodde det var Sondre som trengte nærhet og omsorg etter gårsdagens resultater i tippeligaen. Det er kanskje på tide å reise hjem nå...

Lederne har etterhvert motatt hele 22 innspill, fra spillere som ikke ønsker å stå frem med navn, om at Hans bør klippe seg. Under middagen i går ble det holdt avstemning om hvorvidt Hans skulle til frisør eller ei. Det var kun Hans som stemte mot klipp. Resultatet ser vi nedenfor.

Terje har forsøkt å overbevise hotelledelsen om at drivhuseffekten det snakkes så mye om, er det reneste sludder. I følge klimaforsker Kroken durer vi tvert imot med rasende fart inn i en ny istid. I dag greide han å få hotellet til å kjøpe inn en flott traktor slik at man er klar når snøen kommer. Bildet viser en triumferende Terje trone på hotellets nye doning. Han har også sagt seg villig til å bli igjen som instruktør. I mangel på annet skal han lære tyrkerne å måke sand på stranden.

Det er full enighet i gruppen om at det bare er å begynne sparingen til neste års treningsleir, og kanskje med familie ?? Dette har i alle fall gitt mersmak. Selv om det fortsatt er en kveld igjen, tar vi sjansen på å si at det har vært en kjempefornøyelse for oss å ta oss av de flotte barna.

Hilsen 22 spillere som ikke tør stå frem med navn, Hans, og resten av oss


Terje i himmelen


Terje med to traktorelever iført spesialdesignet traktoruniform


Fatima Follesø


Klesselgeren i Side

                           
Før                                                                                         Etter

Takk til Marius som har gjort det mulig for to dataukyndige til å holde dere hjemme oppdatert.

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift