A-lag: Jonas Edvardsen til Blink

Landslagsspiller signerer!

Jonas Edvardsen  - her i aksjon mot Levanger FK sist helg.

Jonas Edvardsen har signert overgangspapirer for Stjørdals-Blink Fotball. Den mangeårige KFUM-spilleren har en utmerket teknikk, overblikk og pasningsfot. "Kåffa"-gutten født i 1988 innehar også solide lederegenskaper. Mørkluggen er videre fast inventar på det norske futsal-landslaget og Nidaros Futsal. Han spilte på NTNUI ifjor hvor han var en meget toneangivende kraft på studentlagets midtbane. I 2007 var han kaptein på KFUMs lag som vant Norway Cup.

Blinktrener Roar Vikvang er meget begeistret for å kunne dra nytte av Edvardsens kvaliteter.

 

Jonas Edvardsen & NTNUI utfordret Blink helt til siste omgang av fjorårssesongen. Her ser vi Edvardsen i NTNUI-drakt sende ballen i retning midtstreken etter Blink-scoring i hjemmelagets seier på Ø.M.

-Slike spillere finnes det få av i trøndersk fotball, ifølge Vikvang

Edvardsen er den andre nye spilleren i A-stallen denne uka. Marius Augdal ble tirsdag innlemmet i A-stallen.

 

– Marius og Jonas er to vidt forskjellige spillertyper. Marius kan spille både på kanten og som indreløper mens Jonas er en typisk midtbanespiller med god teknikk og et stort pasningsrepertoar, sier Roar Vikvang til Stjørdalens-Blad..

 

– Marius har gjennom vinterens treninger tatt store steg og vist at han er god nok for a-stallen. Marius er bare 16 år og den unge alderen er en av grunnene til at han er tatt opp i astallen. Skal vi utvikle et fotballag både på kort og lang sikt så er vi nødt til å en viss aldersspredning blant spillerne, sier Vikvang

Sosiale medier

@blinkfotball

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift