Olav Zanetti til Blink

Rutinert Tippeligaspiller debuterer mot Buvik.

 

Olav Zanetti med en rekke sesonger bak seg i eliteserien for Lllestrøm SK, Hønefoss BK og Sandefjord Fotball, er klar for Stjørdals-Blink Fotball. Den rutinerte spilleren huskes nok av mange trøndere da han scora to mål i semifinalekamp mot RBK og redda tre ganger på streken i samme kamp tilbake i 2006. 

Zanetti er student ved Statens Trafikklærerskole i Stjørdal. Den rutinerte spilleren ser fram til å debuterte for Blink. Han har på treningene siden han ankom Stjørdal vist prov på kvaliteter som vil heve den øvrige spillerstallen både på trening og i kamp. 

-Det blir artig å spille for Blink. Treningene her virker å bli bedre og bedre. Det er mange unge, spennende spillere i klubben. Dette kan bli morsomt, sier Zanetti til Bladet.

Trener Roar Vikvang tror den garvede mørkluggen med 15 sesonger bak seg i proff-fotballen, vil bli viktig:

- Han har kanskje enda mer å bidra med på trening enn kamp i den forstand at han kan gi råd og innspill til våre unge spillere.  

Mads Trøan Larsen som vi ser på bildet overfor, setter iallefall tydelig pris på den nyankomne. Han uttrykker smilende overfor Blinkfotball.no at det å spille på lag med Zanetti går langt utenpå å være lagkamerat med Ståle Stensaas - som Trøan Larsen spilte ilag med på RBK3 et par sesonger. 

-Jeg så den cupkampen hvor Zanetti scora to og redda tre ganger på streken. Nå skal vi altså spille på samme lag. Det hadde jeg ikke trodd den gang, uttrykker Mads entusiastisk overfor Blinkfotball.no

Olav Zanetti blir å se på Øverlands Minde i trøye nummer 17 søndag som stopper sammen med Håvard Fuglem. 

BLINK -BUVIK, SØNDAG KL. 17.

Sosiale medier

@blinkfotball

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift