FGI jente på regional landslagssamling!

FGI Håndball har fått en spiller med på regional landslagssamling! Kristine Oftedal (J14) har blitt innkalt til samling i Kristiansand.

På tirsdag 08. november kalte Regional Landslagtrener Odd Ivar Alsvik inn til den første av fire samlinger for jenter født 96/97. Samlingen foregikk i Stavanger Idrettshall. Vår FGI-spiller, Kristine Oftedal ble innkalt til denne treningen, og hun er nå tatt ut igjen på ny samling!

Den nye samlingen skal foregå i Kristiansand, fredag den 25. november. På denne treningen vil også landslagstrenerne Bendik Berg og Jeanett Nilsen være til stede sammen med Odd Ivar Alsvik.

Kristine gleder seg og er spent på treningssamlingen. Det er veldig kjekt at håndballmiljøet i FGI avler spillere som får være med på dette nivået. Vi ønsker Kristine lykke til!