Akkreditering Haugesund Stadion 2013

Viktig Info

 

Akkreditering Haugesund Stadion 2013

SK Vard Haugesund ønsker media og presse hjertelig velkommen til Haugesund. Selv om vi dessverre enda ikke kan tilby topp moderne fasiliteter på Haugesund Stadion, ønsker vi å tilby god service og gode arbeidsforhold for våre gjester fra skrivende presse, radio og TV. Hjertelig velkommen til Addeccoliga-fotball på Haugesund Stadion.

Beliggenhet
Haugesund Stadion ligger 15 km fra Haugesund Lufthavn, Karmøy - ca 15 minutter med taxi eller buss. Stadion ligger i gangavstand til sentrum og byens hoteller. Busstasjonen på Flotmyr ligger også i gangavstand ca 400 meter fra stadion.

Akkreditering for media
Alle som ønsker adgang til pressetribunen for å gjøre en jobb på Haugesund Stadion skal søke om akkreditering på forhånd. Denne må være oss i hende to dager før arrangementet.
I særskilte tilfeller kan det gjøres avtale om sesongakkreditering. Kontakt oss for forespørsler om dette.
Send mail til bengt@vard.no med navn, arbeidsgiver, type akkreditering(skrivende presse,  fotograf, radio) og hvilken kamp du ønsker akkreditering til, for å akkreditere deg til SK Vard Haugesunds hjemmekamper.

Rettigheter for TV og radio
TV-selskapet som representerer kjøperne av senderettighetene for levende bilder slik Medieavtalen beskriver, innehar eksklusive rettigheter for visning av levende bilder for kamper i Addeccoligaen og NM på Haugesund Stadion. Det er derfor kun rettighetshavere som får medbringe TV-/videokamera inn på Haugesund Stadion. I særskilte tilfeller kan tillatelse innfris, dette må søkes om via NFF.

Radio- rettighetsforhold
Radiostasjoner som ønsker å sende live fra arena må ha senderettigheter på forhånd. De vil da sitte på egne kommentatorplasser.
Kun mediefolk på jobb får akkreditering. Journalister og fotografer som ikke har noen oppdragsgiver har normalt sett heller ikke adgang. Vi ber derfor om presisering av hvem du jobber for når søknad sendes.
Pressetribunen på Haugesund Stadion er godkjent av NFF, men det er begrenset plass. Ved særskilte kamper med stor medieinteresse kan det derfor bli fullt på pressetribunen. Dersom det blir fullt vil vi følge anbefalinger fra NFF/NTF om å prioritere de avisene, radio- og TV-stasjonene som følger SK Vard Haugesund jevnlig.

Akkrediteringen er personlig og gjelder kun for den som akkrediteringen er utstedt til. Familiemedlemmer, venner eller andre som er i ditt følge må medbringe ordinær, betalt billett for å få adgang på arenaen.

Avhenting av akkreditering
Henting av akkreditering og fotovester på kampdag kan gjøres i billettluka utenfor stadion inntil en halv time før kampstart. Normal akkreditert presse vil få tilgang til pressetribunen, men ikke til tekniske sone. Her har kun CMore/ TV2 – personell og andre med akkreditering utstedt av NTF tilgang.
I teknisk område vil NRK Radio og P4 få akkrediteringer for å gjøre intervjuer ETTER kampene. ( gjelder TV sendte kamper )

Fotografer
Under kampen skal fotografene sitte bak mållinjen. Det er lov å bevege seg opp langs sidelinjen på motsatt side av innbytterbenkene, men ikke lenger enn til 16. meteren.
Fotografene kan bytte side i pausen, men ikke under kampen.

Fotovest gir også adgang i mixed zone og pressetribune, men ikke ved å gå igjennom teknisk område og spillertunnel. Ved inngang til pressetribune i pausen (til og fra) kan imidlertid fotografer benytte teknisk sone gjennom spillertunell. Dette gjelder også etter kampen.

Arbeidende journalister
Kun akkrediterte journalister har tilgang til presstribune og mixed zone og spillertunnel. Fotografer får fotovester i billettluka ved avhenting av akkrediteringskort.

Ikke-arbeidende sportsjournalister
Medlemmer i Norske Sportsjournalisters Forbund, som ikke er akkreditert, har mot fremvisning av gyldige medlemskort rett til en stk tribunebillett. Billetten utleveres mot personlig fremmøte på kampdagen innen en time før avspark. Disse har ikke krav om å sitte på presstribunen. Ordningen gjelder ikke for andre presseorganisasjoner og journalister. Andre ikke-arbeidende journalister og fotografer har ingen gratis adgang og må løse tribunebillett på vanlig måte.

Mixed Zone
Mixed zone ligger på nordsiden av hjemmelagets garderobe - like under tribune A. Pressen vil få opplyst nærmere om dette når en ankommer stadion for akkreditering.
Pressen vil få adgang til spillertunnel og garderober etter avtale med trenerne. Ca 7 minutter etter kampslutt.

Bredbånd
Trådløst nettverk er tilgjengelig på pressetribunen. En får oppgitt brukernavn ved ankomst. For å koble til nettverket får en passord/kode tilsendt på mobil. Vilkårene fra leverandør av tjenesten må aksepteres. Stadion har også egen isdn linje til lokalradio for den som ønsker det. Det er også mulig for akkrediterte pressefotografer å koble seg til fysisk for opplasting av bilder i pause og etter kamp i eget rom under B-Tribunen ved Stadionhuset.

Kommentatorbokser
Haugesund Stadion har tre radiobokser disponible i stadionhuset på østre side. TV-kommentator for produserende TV-team vil under vårsesongen få plass med kamerateam i container på taket av nye vestre. Når nye Vestre står klar, vil det være flere kommentatorbokser tilgjengelig med de beste fasiliteter.

Mediemøte:
Ved tv sendte Addeccoligakamper avholdes mediemøte for rettighetshaverne i stadionhuset 2,5 timer før kampstart. For kamper som skal streames på web blir det holdt et kort møte mellom HB og medieansvarlig 2 timer før kampstart.

Arbeid etter kamp
Pressen har anledning til å benytte pressetribune/presserom etter kampslutt. Journalister forlater området når de er ferdig, låser seg ut stadionhuset via smekklås i døren.

Servering
SK Vard Haugesund kan tilby enkel bevertning med drikke i presserommet før kampen og i pausen.
Bespisning for produserende TV-Team gjøres etter fast avtale.

Parkering
Parkering for presse er Flotmyrbanen 50 meter nord for Haugesund Stadion. Dersom sen ankomst til stadion kan vi ikke garantere parkeringsplass og dersom parkeringsplassene er fulle, vil pressen bli henvist til parkeringsplasser lenger unna stadion.

Mer informasjon
For mer informasjon, ta kontakt med daglig leder Bengt Førland på mobil 977 78 555 eller bengt@vard.no, eller mediesjef Kjartan Øvstedal, mobil: 975 48 671, mail: kjartan@xafe.no

 

Andre samarbeidspartnere

Viktig medlemsinfo

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift