Inspirasjonsmøte om Skagen Fondene

Tirsdag 24. september arrangerer vår generalsponsor et inspirasjonsmøte om Skagen Fondene. Avaldsnes får 1000 kroner per person vi klarer å framskaffe til møtet.

Tirsdag 24. september arrangerer vår generalsponsor Skudenes & Aakra Sparebank et inspirasjonsmøte om Skagen Fondene. Møte blir avhold på Airporthotellet i Flyplasskrysset fra kl. 18.00 – 20.00.

Det er svært viktig for Avaldsnes at så mange som mulig blir med på dette inspirasjonsmøte. Idrettslaget har nemlig i sin avtale med Skudenes&Aakra Sparebank at vi får kr. 1000,- i støtte per deltaker vi bringer til møtet (opptil 25.000). Det er derfor viktig at DU kommer.

I 20 år har SKAGEN Fondene jobbet for å gi andelseierne best mulig avkastning i forhold til risiko innenfor fondets investeringsmandat. Fondene feirer jubileet med en ny runde inspirasjonsmøter.

Hva er best for sparepengene dine?
Hensikten med møtene er å gi kunder og andre inspirasjon til å holde stø kurs og ikke miste styringen under kortsiktige svingninger. Vi ønsker at så mange av våre kunder og andre interesserte skal få god informasjon om fondene våre, hvilke framtidsutsikter ser vi, gode spareråd og mulighet til å stille spørsmål til oss.

Programmet er som følger

• SKAGEN er 20 år i år. Vi kikker tilbake og ser framover
  • Utviklingen i våre fond hittil i år
  • Noen aktuelle investeringstema
  • Utviklingen i verdensøkonomien

Vil du delta på møtet send e-post til svein@avaldsnes.no

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her