Ny A-trener på plass

Ole Fredrik Bergseth ble i dag presenter som ny A-lagstrener for Hundvåg Fotball.

Ole Fredrik Bergseth er 33 år og har de to siste sesongene trent Brodd i 3.divisjon. Før dette var han en god keeper på lokal-nivå med 2.divisjonspill for Vidar og Ålgård. Han hadde også et år i Havørn før han tok turen til østre bydel for å stå i mål på Midjord. I Brodd ble han i 2012 brått kastet inn som trener da Endre Tangen forsvant ut dørene før seriestart. Det første året beskrives som en lang opptur med gode resultater. Fjorårssesongen ble preget at flere saker som påvirket resultatene og Ollis forsvant ut fra Brodd i et desperat forsøk på å berge plassen. Selv beskriver Ollis oppholdet som meget lærerikt og noe som har gitt ham lyst på å videreutvikle seg som trener.

Hundvåg har i ukene etter siste seriekamp kartlagt trenere og Ollis var en av kandidatene det ble jobbet videre med, profilen var klar: Vi ønsket en eksternt trener som kunne komme inn å bygge videre på våre to kjepphester: 1. sosialt miljø og 2. Treningskultur, med Ollis får vi en engasjert trener med stor kapasitet og glimt i øyet sier sportslig leder Audun Johannessen. Vi har sjekket flere referanser og alle har kun positive tilbakemeldinger.

Ollis selv er stor fornøyd med å få trene Hundvåg: "Det er et utrolig potensial i laget og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. Spillerne er treningsvillige og ambisiøse. Jeg ønsker å bygge videre på det fundamentet som er lagt de siste årene; Hurtig angrepsspill og aggressiv i gjennvinningsfasen" Sier Ollis.

Med seg får han Øyvind Løkling som trer av som spiller og går inn i en ny rolle; Assistent Odd Helge fortsetter videre under ny trener og bærer kontinuiteten videre. "Finti" går inn som hovedadministrasjonsleder, Arild Harestad fortsetter på materiell og Erik Fosmark kommer inn på A-laget som sportslig koordinator og sportsligsutvalgs forlengede arm inn mot A-laget.

Oddi fortsetter som assistent

Øyvind blir assistent