Mikrolag fotball - gutter og jenter født i 2009

Olsvik IL ønsker i år å starte opp med fotball for barn født i 2009. Vi holder foreldremøte torsdag 25.09.2013 kl 20.00 i Olsvik Grendahus for de som er interessert.

Olsvik IL ønsker i år å starte opp med fotball for barn født i 2009.

På dette møtet inviterer vi alle foreldre som ønsker at barn sitt skal begynne på fotball!

• Vi disponerer kunstgressbanen i Olsvik og muligens også noe tid i gymsalen v/ Olsvikåsen VGS

• Her ønsker vi å gi et best mulig fotballtilbud til barna våre

• Fotballtreningene / laget trenes av en eller flere foreldre

• Laget må ha minimum en trener og en lagleder

• Fint om du som trener har erfaring med fotball. Gjerne spilt fotball selv.

• Olsvik IL tilbyr trenerkurs til alle som deltar rundt laget og forventer at trenerne minimum tar barnefotballkveld (4 timer).

• Dersom DU kunne tenke deg å bidra innen fotball for ditt og andres barn ta kontakt med Espen Lillestøl tlf: 982 58 838eller mail: Vi har plass til mange

Olsvik IL er et idrettslag som jobber for et trygt og aktivt nærmiljø. Idrettslaget er drevet av foreldre på dugnad. I alt har vi ca 50 frivillige trenere og ledere. De gjør en kjempejobb for våre barn og vårt nærmiljø. Vi trenger stadig flere til å bidra, så dette er en unik mulighet til å bli kjent med barn og voksne i Olsvik !

Så igjen : Kom på foreldremøte TORSDAG 25.09.2013 KL 20.00  I GRENDAHUSET J