LAGDUGNAD

Jentene jobber effektivt for å få klar fillene de skal selge for å få inn penger til lagkassen.

Jentene på håndball 02, gjør gjerne en ekstra innsats for å få inn penger til lagkassen. De har i høst solgt kort, og skal nå selge gode vaskefiller produsert på ProService her på Hana.

Dette for at de vil bidra til penger til lagkassen, som de bruker til sosiale kvelder, turnering med overnatting, overtrekksdresser, bag o.l. Turneringen i Kristiansand som de var på i august kostet verken jentene eller lederne noe, alt ble tatt fra lagkassen. Dette bidrar til at flere får muligheten til å være med. Dette kaller vi på J02 for ekte lagspill.

Super innsats av jentene og deres foresatte gjør dette mulig.

Nå er det mulig å betale med Vipps i kiosker

og lotteri i Hana Idrettslag. Vipps nr 121339

Kvalitetsklubb