Ungdomsfotballkveld

Teoretisk/praktisk kurs rettet mot trening av ungdommer i alderen 13-19 år

«Som et ledd i kvalitetsklubbarbeidet i Olsvik IL, arrangerte klubben Ungdomsfotballkveld torsdag 13.11.14. Dette var et  4 timers teoretisk/praktisk kurs rettet mot trening av ungdommer i alderen 13-19 år, der  målgruppen var trenere og ledere i ungdomsfotballen. Trenere og ledere fra samarbeidsklubben vår Kjøkkelvik IL var også invitert. Instruktør var Stig Blindheim fra Hordaland Fotballkrets, en inspirerende og flink foredragsholder, som lagde fine rammer rundt kurset.

Kurset startet med en teoretisk del inne på grendahuset, før vi tok turen ned på banen for den praktiske biten. Der kjørte Stig  en trening for oss, hvor han viste frem noen av prinsippene som var diskutert tidligere på  kvelden. Etter den praktiske delen gikk alle hver til sitt, med vel bestått kurs og kanskje noen nye tanker og øvelser som må prøves ut på de neste treningene.

Takk til Olsvik/Kjøkkelvik G2001 som velvillig stilte opp som markører.