Barnefotballkveld

Teoretisk/praktisk kurs rettet mot trening av barn opptll 12 år

«Som et ledd i kvalitetsklubbarbeidet i Olsvik IL, arrangerte klubben Barnefotballkveld torsdag 20.11.14. Dette var et  4 timers teoretisk/praktisk kurs rettet mot trening av ungdommer i alderen opptil 12 år, der  målgruppen var trenere og ledere i barnefotballen. 24 trenere og ledere ( inkls en fra Kjøkkelvik IL) fikk faglig påfyll. Instruktør var Stig Blindheim fra Hordaland Fotballkrets, en inspirerende og flink foredragsholder, som lagde fine rammer rundt kurset.

Kurset startet med en teoretisk del inne på grendahuset, før vi tok turen ned på banen for den praktiske biten. Der kjørte Stig  en trening for oss, hvor han viste frem noen av prinsippene som var diskutert tidligere på  kvelden. Etter den praktiske delen gikk alle hver til sitt, med vel bestått kurs og kanskje noen nye tanker og øvelser som må prøves ut på de neste treningene.

Takk til 16 Olsvik gutter fra G2004 som velvillig stilte opp som markører.