Samarbeidsavtale Kjøkkelvik Fotball og Olsvik IL

7.11.14 ble den nye samarbeidsavtalen med Kjøkkelvik IL sin Fotballgruppe signert.

Avtalen er gyldig i 5 år fra startdato.

Avtalens visjon er "flest mulig - lengst mulig". Målet er at vi sammen skal kunne gi et godt kamp og treningstilbud i nærmiljøet til alle de som ønsker det. Vi får muligheten til ivareta bredden på en god måte -  samtidig som de som vil trene mye får muligheten til det. Utfordringene har vært størst i aldergruppen 13-19 år, der både Olsvik IL og Kjøkkelvik IL har flere "tomme" årsklasser.
Avtalen sier nå at samtlige lag fra 13-19 år skal registreres som samarbeidslag, med mindre særlige grunner taler i mot. Kjøkkelvik jobber i likhet med oss mot å bli Kvalitetsklubb Nivå 1. Vi føler oss derfor veldig trygge på at våre spillere blir godt ivaretatt der nede, og vi gleder oss til det videre samarbeidet.