Pressekonferanse med Tommy Taylor - kommet til Øya for formidle sin kunnskap og erfaring

Tommy Taylor etter pressekonferansen

På en meget bra besøkt pressekonferanse ble Tommy i dag presentert som ny Fløy-trener mens film fra FA-cupfinalen 1975, der Tommy spilte stopper, rullet over storskjermen. Formann Vidar Sulland innledet med å fortelle litt om prosessen med å finne ny trener, og poengterte hjelpen klubben har fått av Frank Gilbertson fra Kvinesdal som har kjent Tommy i en årrekke. Tommy har blant annet deltatt på en rekke fotballskoler i Kvinesdal på 90-tallet.

Deretter snakket Bård Georg Karlsen fra Seniorstyret om hvordan klubben ser for seg arbeidet som Tommy skal nedlegge i klubben. Han skal foruten å trene A-laget også bidra inn mot juniorlaget og være til inspirasjon i Junioravdelingen. Karlsen poengterte at klubben er veldig glad for igjen å ha en heltidssengasjert trener. Tommy har en allsidig bakgrunn som trener både i akademier og ulike lag i ulike land. Han er spesielt opptatt av å utvikle spillere i ferdigheter og i sine roller. Tommy legger ikke skjul på at utgangspunktet hans i trenergjerningen er å havne høyest mulig på tabellen noe han har lykkes med nå sist i Finland der han fikk Kemi opp fra nivå 3 til nivå 2.

Tommy vil nå i begynnelsen bruke tid på å bli kjent med spillerne, og nivået i norsk 2. divisjon. Han er også opptatt av å tilpasse treningsmengdene etter kapasitet hos de enkelte spillerne, og vil blant annet tilby ekstra coaching utenom de ordinære treningene for de som har behov for det. Dessutener det viktig å få satt troppen så fort som mulig.

Kona til Tommy vil komme etter om et par uker, og vi håper paret vil trives på Kårholmen og i Kristiansand !

Sør Cup - Fotballfestivalen på Sørlandet

Liga Sponsor

Hovedsponsor

Gullsponsorer

 

   

 

       

 

   

 

   

 

Sølvsponsorer

 

 

 

   

 

    

Bilderesultat for møbelringen logo

Bronsesponsorer

 

   

 

 

Fløy Sport

Fløy har sin egen sportsbutikk. Trykk på logen for mer informasjon..

Kontingent og Treningsavgift

Kontigent og treningsavgift er blandt våre største inntektskilder. Du hjelper oss ved å betale innen fristen, så slipper vi å måtte purre. Husk også at forsikringen på den enktelte spiller forutsetter at kontigenten er betalt. 

Grasrotandelen

<!-- Statistikk start -->

<iframe frameborder="0" height="650" scrolling="yes"  src="https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/stats-iframe?title=lowercase#receiver=975644448" width="550"> </iframe>

<!-- Statistikk stopp -->

 

 

 

 

 

 

Spillersponsor

Deres Logo

Sponser Spiller nr 1
Henrik Marcussen, Keeper

Her kan dere støtte
Fløy og spilleren ved
å være spillersponsor!

Ta gjerne kontakt på post@floy.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift