Fotballskole 2015 - påmelding

Tine Fotballskole 2015

VELKOMMEN TIL

TINE FOTBALLSKOLE I OLSVIK

Olsvik IL skal i år og  samarbeid med Norges Fotballforbund og TINE  om å arrangere TINE Fotballskole i uke 26/27.

Her er informasjonen dere trenger J

Når:                  Onsdag 24. Juni – Fredag 26.juni. Søndag 28.juni og mandag 29.juni. kl.09.30 – 14.30

Hvor:                Olsvik kunstgressbane/ Olsvikhallen

Hvem:              Barn/ ungdom i alderen 6 år - 12 år (1.klasse – 7.klasse) Vi kan desverre ikke ta imot de
                          som ikke ennå har begynt på skolen.

Utstyr:              Deltagerne får TINE t-skjorte, TINE bag, TINE produkter og en fotball

Mat:                 Det utdeles TINE produkter (drikke) hver dag, men deltagerne tar med seg matpakke
                          hver dag. Vi kommer til å grille en av dagene, men vi må se været an. LERØY stiller med
                          overaskelser i år og, men vi vet ikke ennå hva J

Ansvarlig;        Ros Mari Eriksen

Instruktører:   Olsvik IL, fotballspillere i alderen 15-19 år (flere med trenerkurs)

Påmeldingsfrist: 01.06.2015

Påmelding:  kr 1000 inn på kontonr: 3624.62.46291

Når avgiften er betalt og du har sendt en mail til ROSAMIMARI@HOTMAIL.COM, er ditt barn påmeldt.  Merk mailen med Tine fotballskole 2015 . Skriv info om ditt barn, navn, fødselsår, tlf foreldre. Event viktig info som vi trenger (allergier osv)

NB:  Vi satser på å gjennta suksessen fra i fjor med tur på Lyderhorn J Vi legger denne turen til søndag 28.juni. Fint om der er foreldre som vil ta turen sammen med oss J  Der blir INGEN prisredusjon av påmeldingsavgiften dersom en velger å ikke være med på fjellturen.

Dersom det er meldt dårlig vær søndag og bra vær fredagen, er det mulig vi fremskunder fjellturen til fredag J Dette vil dere få info om etter første dagen på fotballskolen.

Anbefaler alle å være medlem av OLSVIK IL sin Facebook side. Her vil vi legge ut div fortløpende info og bilder. Dersom noen ikke ønsker at sitt barn skal fotograferes eller legges ut med bilde på FB må dere ringe meg ! Info vil også bli lagt ut på hjemmesiden www.olsvikil.no

Tilleggsinformasjon;

Alle får god informasjon på første dag om ukas aktiviteter. Det er satt opp en ukeplan som kan endre seg litt i forhold til vær og vind. Vi prøver å få tilgang til  Olsvikhallen om det skulle bli skikkelig dårlig vær.

Anbefaler at alle til å ha med seg skift i forhold til værutsiktene. Husk å kle seg etter forholdene. Her gjelder det både sko og bekledning. Som sagt skal vi være på kunstgresset.

Vi serverer TINE produkter.

Ta med et par – tre skiver etter eget ønske, da det blir brukt en god del energi på disse øktene.

Det er veldig viktig med informasjon fra dere foreldre om det er noe vi må ta hensyn til i forhold til deres barn. Tenker da på allergi, astma. Adferd osv

Hvis det er noen som uteblir fra en eller flere dager, må jeg få beskjed om det.

Hovedmålet med fotballskolen er at det skal være gøy i tillegg til sportslig utbytte.

Dersom spørsmål;

Ros Mari Eriksen på mobil 48033607 eller mail: rosamimari@hotmail.com