Olsvikgutt med på "To Africa to Learn"

Adrian Vabø skal være med prosjektet "To Africa to Learn" i regi av NFT (Norsk Fotball trenerforening).

Olsvik IL's G16 spiller Adrian Vabø (spiller på Olsvik/Kjøkkelvik  / Kjøkkelvik/Olsvik G16) er som 1 av 8 norske 99-gutter
tatt ut til å delta på Norsk Fotballtrenerforenings prosjekt "To Africa to Learn".

Disse åtte guttene skal delta i et spennende fotballprogram som går over tre uker denne sommeren.
I løpet av disse tre ukene vil spillerene besøke Kenya, ha treningsleir på Sørlandet og delta i Norway Cup.
De norske ungdommene vil sammen med 8 ungutter fra Mathare-slummen i Nairobi, utgjøre laget COLORFUL FRIENDSHIP TEAM - UNITED (CFT-U)
Laget skal sammen delta på Norway Cup 2015. Dette blir en helt enestående fotballlag som vil vekke stor oppmerksomhet på Ekebergsletta.

Olsvik IL gratulerer Adrian og ønsker God tur og Lykke til. Det blir en sommer utenom det vanlige!