"Verdens letteste dugnad" - mandag 8. juni i Grendahuset

Landskamp i fotball for herrer 8. juni

Mandag 8. juni  håper vi du vil delta i "Verdens letteste dugnad".
Hva skal du gjøre - jo sitte sammen med flest mulig andre Olsvikere og se herrelandslaget i fotball spille kamp mot Sverige.
Vi satser på at det ikke bare blir en god kamp, men også en kveld der alle Olsvikere samles til en hyggelig stund i Grendahuset fra kl. 2000.
Det vil bli servert noe smågodt for mage og gane. Og både store og små, far og mor, søsken, beseforeldre, onkler og tanter, naboer, venner og ikke så gode venner må komme.
Hvorfor: Jo - for hver tilskuer vi samler i Grendahuset denne kvelden får klubben kr. 100,-.
            Hvert lag får kr. 50,- for hver deltager som de har med.
Så her har lagene mulighet til å tjene noen kroner til lagskassen, ved bare å sitte og se på kamp! Slå den!
Dette er et prosjekt i regi av NFF som heter "Vi heier på Norge" og som Olsvik IL får delta i som Kvalitetsklubb! Hensikten er å øke engasjementet rundt landslaget.
Det blir satt opp kanon og lærret i salen.
Så sett av kvelden fra litt før kl. 2000 - og møt opp!