Kronerulling for ett flott Afrika prosjekt - med flotte premier

COLORFUL FRIENDSHIP TEAM UNITED skal være en del av det fargerike felleskapet som Norway Cup arbeider for. Olsvikgutten Adrian Vabø er med på dette - støtt prosjektet å gi flere ungdommer muligheten til å oppleve dette.

"Kronerulling"

Å løfte ett slikt prosjekt som «To Africa to Learn!» krever mye ressurser. Derfor appellere NFT nå til gode støttespillere der ute med håp om at flere vil bidra i en kronerulling, for å skaffe midler inn.

Med noen flere kroner på plass, vil Trenerforeningen på en enda bedre måte få på plass en god spiller- og trenerutveksling med organisasjonen MYSA, som jobber i Afrikas største slum i Mathre i Kenya.

Ved å bidra med kr. 100 eller mer, er du med på å sørge for at prosjektet blir gjennomført i tråd med de planene som er lagt. Målet er å få inn kr. 30.000 på kronerullingen – som går ut august måned.

Og alle som er med å bidrar her, vil også ha anledning til å bli trukket ut til en rekke fantastiske premier.

I tillegg vil også alle giverne, få sitt navn på en egen takkeside som kommer i magasinet Fotballtreneren nr.4.2015 (utgis i oktober). Samt på foreningens hjemmeside www.trenerforeningen.no

NB! Vi oppfordrer alle om også å spre denne e-posten i sine nettverk, da alle som ønsker å bidra til prosjektet, er velkommen!

Alle som bidrar med kronerulling (minstebeløp er kr. 100,-)  vil være med i en trekning av følgende premier:

1.      To kampbilletter til «Drømmenes Teater» - Old Trafford – se Manchester United i hjemmekamp – våren 2016

2.      To kampbilletter til en A-landskamp på Ullevaal Stadion – Se Norge oi EM-kvalifiseringen – høsten 2015

3.      Signert Chelsea spillertrøye av lagets kaptein John Terry

4.      Signert Norges-trøye av A-landslaget (bl.a. Martin Ødegaard)

5.      Signert Sverige-trøye av A-landslaget (bl.a. Zlatan Ibrahimovic)

6.      Ett års medlemskap i Norsk Fotballtrenerforening

7.      Utvalgt fotballbok tilsendt – signert av forfatteren – bok 1

8.      Utvalgt fotballbok tilsendt – signert av forfatteren – bok 2

9.      En flott treningsjakke fra Select (NFT samarbeidspartner) – jakke 1

10.  En flott treningsjakke fra Select (NFT samarbeidspartner) – jakke 2

Kontonummeret for kronerullingen er 6318.05.28824 (Norsk Fotballtrenerforening). Husk å få med navnet ditt når du betaler inn!

Med vennlig og sportslig hilsen

Teddy Moen

Norsk Fotballtrenerforening