Velkommen til DBK interncup 2015

Lørdag 17. oktober er det igjen klart for Interncup. DBK fotball jr. feirer avslutningen av fotballsesongen med cup for klubbens egne spillere. I fjor var det 250 spillere som bidro til fotballfest. Vi satser på ny rekord! Det spilles 5`er og 7`er fotball, og som vanlig blander vi årsklassene til egne interncup-lag.

Alle stiller i DBK-drakt.

Påmelding

Vi må ha tilbakemelding om hvem som ønsker å delta på årets interncup senest 8. oktober. Spillerne gir beskjed til oppmann/foreldrekontakt, som sender samlet informasjon på vedlagte påmeldingsskjema vedlagt. Denne sendes til: jon.opsand@vifiber.no

Dugnad

Dugnadslister sendes ut innen 10. oktober
Kakebakere: 2008, 2007, 2006, 2005 og 2004 stiller med 4 kaker pr. årgang (2 fra guttelag og 2 fra jentelag) lørdag 17. oktober. Kakene levers i kantinen innen kl. 09:00. 
Alle som blir innkalt til dugnad, møter i god tid før dugnaden starter. Om du har fått dugnadsoppgave og virkelig ikke kan denne dagen, trenger vi beskjed snarest.

Kamper, lag mm.

Dere vil finne laglister oppsatt ved banen. En foresatt til den spilleren som står øverst på listen, blir lagets leder inder interncupen. 
Lagleder møter i sekretariatet for å få laglister samt mat- og drikkekuponger til alle spillerne før kampene starter. Informasjon om oppmøtetidspunkt for de forskjellige årsklassene vil komme senere.

Samarbeidspartner

Følg oss på sosiale medier!

Gi oss din støtte!

Min Idrett

Den du er, er bra nok for oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift