Olsvik IL har lagt nytt dekke på "Bingen"

Olsvik Idrettslag har bekostet nytt kunstgress på Bingen. Dekket på fotballbingen ved Olsvikbanen hadde et sterkt behov for å skiftes ut. En tynn filt på hardpakket gruss, gjorde banen lite egnet som treningsbane. Styret vedtok derfor tidligere i år og legge nytt dekke. Et dekke som er likt det som er på hovedbanen. Grønt, mykt og fint. Arbeidet er utført nå i høstferien og banen er klar til bruk. Til stor glede spesielt for de minste. Behandle den pent!

Olsvik Idrettslag har bekostet nytt kunstgress på Bingen.

Arbeidet er utført nå i høstferien og banen er klar til bruk.
Til stor glede spesielt for de minste.

Behandle den pent!