Bent Inge Johnsen klar for Gjelleråsen!

Gjelleråsen viser muskler også på trenersiden...

Vi har etter samtaler med spillere og trenere gjennom høsten valgt å styrke trenerteamet rundt A-laget foran sesongen 2016. Det betyr ikke at noen i dagens team får beskjed om å forlate skuta, men at vi fyller på med enda flere krefter for å styrke teamet rundt lag, spillere og klubben for øvrig (Robin har vært informert og med i prosessen over tid).

Bent Inge sitt navn dukket tidlig opp i prosessen når vi skulle finne den rette, som sammen med oss andre kan være med å utvikle klubben i riktig og ønsket retning. Det er lagt ned mye tid, ressurser og tålmodighet for å kapre Bent Inge i konkurranse med flere andre klubber, så morsomt når signaturen kom i kveld! Bent Inge kommer inn som sidestilt hovedtrener med Robin, og de to danner et meget sterkt team med Libo som solid "wingman"!

Bent Inge er 43 år gammel, tenker fotball som vi gjør og innehar en kompetanse og erfaring som vi alle kan lære mye av. Mannen som ble kalt «Magic Johnsen» i Rosenborg har blant annet følgende å se tilbake på i sin fotballkarriere:

Spiller
- Mosjøen IL
- Bodø/Glimt
- Rosenborg
- Odd Grenland
- Over 20 kamper i Champions League (mot blant annet Real Madrid og Bayern Munchen).
- Seriemester og cupmester i Norge.
- Ca. 300 kamper i Norsk Eliteserie.
Det ble aldri noen offisiell landskamp på Bent Inge, men han spilte for «Drillos» som møtte Liverpool i treningskamp i 1997, og leverte der så bra at han blant annet fikk tilbud om prøvespill i Leeds (men havnet i stedet i RBK).

Trener
- Urædd A-lag, 3.div
- Assistenttrener i Bodø/Glimt, Tippeligaen og Adecco (2008-2011)
- Hovedtrener Eidsvold TF (fra 2011)
- Har den høyeste trenerutdanningen man kan ta i Norge (Trener-3).

Bent Inge var assistenttrener under Kåre Ingebrigtsen i Bodø/Glimt gjennom tre sesonger, før han ble hentet til Eidsvold Turn i deres streben etter å rykke opp igjen til 2.divisjon. Allerede første sesongen (2012) ble ETF vinner av 3.div, og har de tre siste sesongene spilt i 2.divisjon.

Denne signeringen betyr som nevnt at vi får på plass et ekstremt bra trenerapparat rundt A-laget den kommende sesongen, og alle skjønner hvor vi vil med dette på sikt - farvel 4.divisjon!

Nesten vel så gledelig er det at Marius (Libo) har takket ja til å bli med videre for å assistere trenerduoen, og Marius er det mange som har sett verdien av å ha i gruppa denne sesongen. Så brikkene faller virkelig på plass for oss nå, og bare fantasien setter grenser for fremtiden!

Yes We Can!

Sponsorer

GIF - Shop

Grasrotandelen

Kjøp Toa/Tørk - Støtt din gruppe!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift