Colin Bell blir ny dametrener

Colin Bell (53), som i dag trener årets Champions Legue vinner Frankfurt, overtar vårt damelag fra sesongen 2016, og minst et år fremover. Avtalen er på 1+1 år.

Colin Bell har 25 års erfaring som trener i Tyskland, selv om han opprinnelig er engelsk med en fortid som spiller i Leicester . Han har vært trener i flere tyske toppklubber på herresiden, men har i de siste fem år jobbet som trener for damelag. Han overtok Frankfurt i 2013, et lag han har blant annet ført til seier i Champions Legue i sesongen 2014-15. I tillegg har klubben blitt nr. 2 og 3 i den tyske serien, som betgenes som verdens beste, og har vunnet cupen en gang. Men nå ønsket Bell nye utfordringer, og valget fallt altså på vår klubb og vårt damelag.

Colin Bell sverger til en fotball filosifi med ballbestittelse og gjennombruddhissighet, altså slik vi stort sett har spilt de to siste sesongene.

Mange betgener valget som en kupp, og sentrale personer i fotball Norge, som kjenner godt til Colin Bell, har gitt gode anbefalinger både som trener og person. Og engelskmannen er ingen dyr trener for klubben, faktisk rimligere enn mange norske alternativer.

Colin Bell vil være på plass på Avaldsnes tidlig i januar, og har allerede startet på norsk kurs.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift